icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas

Landgoed OckenburghTerug naar het overzicht

Ontdek dit mooie landgoed in Engelse landschapsstijl en speel in de speelweide!
Landhuis Ockenburgh heeft een grote cultuurhistorische waarde. Zo is er een oud landhuis. Dat werd rond 1650 gebouwd door Jacob Westerbaen. De Middeleeuwse aarden wallen zijn ook heel bijzonder. Deze zijn van de 17e eeuwse boerenhofstede Zantvoort.

De cultuurhistorische waarde van het landgoed vind je terug in de Engelse landschapsstijl en het landhuis. Kom dit mooie landgoed ontdekken! Ook leuk: paardrijden op het landgoed!

Er is een speelweide tegenover de ingang naar het Hyacintenbos. De hoofdingang is aan de Monsterseweg. Meer informatie vind je op de website via de roze button!

Achter villa Ockenburgh bevindt zich Kasserie OCK in een tijdelijk onderkomen. Je kunt hier terecht voor lekkere drankjes en bijzondere broodjes. Nadat de villa is opgeknapt keert Brasserie OCK hier terug. In de kas worden dan biologische groentes en kruiden gekweekt.

Tip: Ken je de 50-dingen-lijst al? Er staan 50 superleuke dingen op die je buiten kunt beleven, onderzoeken of maken. Op landgoed Ockenburgh zijn er super veel buitendingen te doen. Streep je nummer 50 af en vind je de mooiste bladeren? Of vind je een heuvel waar je af kunt rollen en streep je nummer 15 af? Veel succes en plezier met buitenspelen!

Landgoed Ockenburgh

Monsterseweg
Den Haag
Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Mini-magazine

Mini-magazine

NIEUW! Download ons GRATIS digitale mini magazine met 25 geweldige kidsproof-plekken in de Nederlandse natuur. Met leuke kidsroutes, speelplekken en fijne (take-away) horeca. Je ontvangt het mini magazine tijdelijk bij inschrijving voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in