Funzone ZoetermeerTerug naar het overzicht

Springen, klimmen, klauteren en zelfs uit eten. Het kan bij Funzone Zoetermeer!
Bij Funzone Zoetermeer kunnen kids van 0 t/m 12 jaar zich uitleven in het speelparadijs. Zowel binnen als buiten! Met een speciaal gedeelte voor de jonge bezoekers (t/m 4 jaar).

Springkussens, ballenbakken, klimmen en klauteren en lekker van de glijbaan. Alle speeltoestellen bij Funzone Zoetermeer zijn aan elkaar gekoppeld dus je hoeft niets te missen!

En terwijl de kids zich vermaken kunnen de ouders of begeleiders lekker wat eten of drinken in het restaurant. Dankzij de gratis WiFi kun je je tijd zelfs nuttig besteden als je wilt.

Bij mooi weer is hier ook een buitenspeeltuin, aanrader! Trek gekregen? Naast Funzone vind je pannenkoekenrestaurant de Vliegende Pan.

Wil je meer weten over Funzone Zoetermeer? Klik dan op de roze website button.

Funzone Zoetermeer

Voorweg 107
2716 NH Zoetermeer
Openingstijden Dagelijks geopend van 9.00 tot 18.00 uur. Prijs Klik door voor de tarieven Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

The Ocean Race in Den Haag!

The Ocean Race in Den Haag!

Van 11 tot 15 juni is de haven van Scheveningen het middelpunt van The Ocean Race! Er is ontzettend veel te doen voor het hele gezin. Muziek, straattheater, aquabootjes, mobiele zeillessen, schilderen en nog veel meer. Kom ook!

Bekijk de activiteiten