Storm Aquapark!Terug naar het overzicht

Supergaaf waterpretpark bij Vlietland, waar je ook kunt suppen, genieten op het terras en nog veel meer!

Op zoek naar een spetterend en superfun uitje? Kom dan naar Storm Aquapark Leiden in recreatiegebied Vlietland tussen Leidschendam en Voorschoten! Storm Aquapark is weer open vanaf 18 mei tot halverwege september.

Het Aquapark bestaat uit verschillende watertrampolines, klim-, klauter- en glijmogelijkheden op verschillende niveaus, een water volleybalcircuit en nog veel meer. Alles is met elkaar verbonden en het zorgt voor oneindig speelplezier voor jong en oud. Ook geniet je hier heerlijk op het terras met uitzicht op de spetteraars!

Spring in het water om af te koelen en door het zwemvest die je krijgt is het nog extra fijn zwemmen ook! Niet alleen voor een tof dagje uit, maar ook zeker voor familie- of kinderfeestjes is Storm Aquapark Leiden een top bestemming.

Op aanvraag zijn er ook meerdere activiteiten te boeken zoals Bubble voetbal, Archery tag, zeskamp, Expedetie Robinson, suppen (single of mega sup) en hutten bouwen.

Wist je dat je bij Storm Aquapark ook gebruik kunt maken van de Ooievaarspas? Reserveer dan wel vooraf op de website en vergeet je pas niet mee te nemen!

Meer informatie over het park en de diverse activiteiten is te vinden op de website, klik door via de roze button.

Tip: Nog veel meer leuke uitjes voor het gezin deze zomer in en om Den Haag vind je natuurlijk op Kidsproof.nl.

Storm Aquapark Leiden

Rietpolderweg 298
2266BM Leidschendam
Openingstijden Zie website Prijs Verschilt per activiteit, zie website
Storm Aquapark is een aanbieder bij de Ooievaarspas
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste zomerkampen!

De leukste zomerkampen!

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld voor deze zomer, in de regio én in de rest van Nederland! Van zeilen tot dansen en van avontuur tot sporten en alles ertussenin!

Welk kamp kies jij?