Storm Aquapark!Terug naar het overzicht

Supergaaf waterpretpark bij Vlietland, met nu ook hutten bouwen, vlotvaren en suppen!
Kom je uitleven bij Storm Aquapark Leiden! Een nieuwe naam, maar nog altijd gelegen aan het mooie recreatiegebied Vlietland. Het gaafste waterpretpark van Europa is nu maar liefst twee keer zo groot als vorig jaar. Dit moet jij deze zomer gedaan hebben!

Storm Aquapark pakt dit jaar groots uit met een extra groot park en super leuke nieuwe activiteiten zoals; (super)suppen, hutten bouwen en tijd door brengen op je eigen Privé vlot inclusief hapje en drankje.

Het Aquapark bestaat uit verschillende glijbanen, trapeze, trampolines, klim- en klauter mogelijkheden en een volleybalveld. Alle is met elkaar verbonden en het zorgt voor oneindig speelplezier voor jong en oud. Uiteraard kan je ook lekker in het water springen om af te koelen, en door het zwemvest die je krijgt is het nog extra fijn zwemmen ook! Niet alleen voor een tof dagje uit, maar ook zeker voor het vieren van feestjes is Storm Aquapark Leiden de perfecte bestemming.

Vanaf zaterdag 14 mei is het park geopend! Storm Aquapark verheugd zich erop om iedereen een fantastische ervaring te laten beleven tijdens een bezoek aan het park. Meer informatie over het park en de diverse activiteiten is te vinden op de website via onderstaande roze button.

Feestje vieren?
Dat kan! Informeer bij Storm Aquapark naar de mogelijkheden.

Naast het waterpark verhuren ze ook SUPS hier. Kijk voor alle mogelijkheden op de website via de roze button.

Storm Aquapark Leiden

Rietpolderweg 298
2266BM Leidschendam
Openingstijden Zie website Prijs Verschilt per activiteit, zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De 20 leukste vakantiekampen!

De 20 leukste vakantiekampen!

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Van zeilen tot dansen en van avontuur tot sporten en alles ertussenin!

Welk kamp kies jij?