Plastic soep vissenTerug naar het overzicht

Kom plastic soep vissen op je verjaardag partijtje of in de schoolvakantie met andere kids!
De plastic soep is een wereldwijd probleem. Plastic afval vervuilt onze grachten en uiteindelijk gaan de kleine deeltjes onder water ook naar zee, met alle gevolgen van dien. Dieren in en om het water raken verstrikt of stikken in het plastic afval. Wil jij van Den Haag ook een plastic vrije stad maken? Kom dan plastic soep vissen met de The Hague Boat en maak er een superleuk uitje van!

Plastic soep vissen is een activiteit waar kinderen enorm enthousiast van worden, die ze niet snel vergeten en waardoor ze op positieve wijze worden gewezen op het feit dat plastic afval niet in de natuur hoort.

In de zomervakantie worden er meerdere plastic soep vis activiteiten georganiseerd. Je bent van harte welkom aan boord. Het is wel handig als je een zwemdiploma hebt. Anders neem je een begeleider mee, die een beetje op je let.

Ook is dit heel leuk om te doen als verjaardagspartijtje! Nodig maximaal 15 kinderen uit en stap aan boord! Neem de verjaardagstaart mee of met een muziekje op, kan allemaal.

Belangrijk om te weten:
  • Max 20 personen aan boord.
  • Volwassenen en kinderen in de leeftijd van 5 t/m 12 jaar.
  • Inclusief 75 minuten varen op woensdagmiddag in de schoolvakantie.
  • Start 13:30 uur.
  • Inclusief een beker limonade en wat lekkers.
  • Netjes, grijpers en handschoenen zijn aanwezig aan boord.
  • Opstapplek is bij de brug, naast treinstation C.S.
Check voor meer info de website via de roze button.

Tip: Na het plastic soep vissen heb je wel een lekker hapje en drankje verdiend. Bekijk onze verzameling restaurants in en om Den Haag!

The Hague Boat

Buitentuinen, 23 23
2551 vw Den Haag
Openingstijden Start 13:30 uur Prijs Kinderen € 7,50 p.p.
Volwassenen € 10,00 p.p.
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

The Ocean Race in Den Haag!

The Ocean Race in Den Haag!

Van 11 tot 15 juni is de haven van Scheveningen het middelpunt van The Ocean Race! Er is ontzettend veel te doen voor het hele gezin. Muziek, straattheater, aquabootjes, mobiele zeillessen, schilderen en nog veel meer. Kom ook!

Bekijk de activiteiten