Vredespaleis rondleidingenTerug naar het overzicht

Bewonder de mooiste ruimtes van het Vredespaleis en de bijzondere verhalen!
Altijd al eens het Vredespaleis van binnen willen bewonderen?

Je kunt regelmatig in het weekend het Vredespaleis bezoeken en meelopen met een interessante en bijzondere rondleiding. Een gids vertelt je alle ins and outs en neemt je mee naar de mooiste ruimtes van het gebouw. Je neemt bijv een kijkje in de Grote en Kleine Rechtszaal, de gaanderijen en op sommige dagen ook de Japanse Zaal.

Kaarten voor een rondleiding door het Vredespaleis zijn alleen te koop via de website. Een ticket kost € 11,-. Kinderen t/m 7 jaar mogen gratis deelnemen aan de reguliere rondleiding (max. twee kinderen per volwassene). De rondleidingen zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Rondleidingen duren ca. 45 minuten en worden aangeboden in het Nederlands, Engels en Duits. Een groep bestaat uit maximaal 20 personen.

Klik voor meer informatie en om te reserveren op de data dat de deuren geopend zijn op de roze button.

Wil je nog meer beleven in het Vredespaleis? Laat je door Maarten & Irene meenemen in de wereld van vrede en recht met de nieuwe kinderaudiotour in het Visitors Centre van het Vredespaleis.

Tip: Den Haag barst van de leuke uitjes! Bekijk eens onze verzameling kindvriendelijke musea, theaters, (indoor)speelplaatsen en activiteiten voor nog meer gezellige familieuitjes.

Vredespaleis

Carnegieplein 2
2517 KJ Den Haag
Openingstijden Zie website via roze button voor de tijden Prijs € 11,- p.p.
Kinderen t/m 7 jaar Gratis
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Er is zoveel te doen in Madurodam

Er is zoveel te doen in Madurodam

Van Nederland in het klein tot spectaculaire attracties en de leukste doe-dingen. In Madurodam kom je ogen, maar vooral handen tekort! Ben jij klaar voor een dag vol doen, zien, spelen en leren voor jong én oud?

Moet je meemaken. Kom langs!