Een theatraal feestjeTerug naar het overzicht

Vier je kinderfeestje in de Koninklijke Schouwburg en neem een kijkje achter de schermen!
Beleef je verjaardag samen met al je vrienden en vriendinnen in de mooiste schouwburg van Nederland. Bezoek een familievoorstelling in de Grote Zaal en smul met zijn allen van heerlijke taart met limonade.

Achteraf mag je met al je vrienden op de foto en krijgt iedereen een goodiebag mee met natuurlijk een extra cadeau voor de jarige!

Wil jij je feestje uitbreiden? Dat kan! Neem bijvoorbeeld een kijkje achter de schermen en ontdek alle geheimen van het theater óf ontmoet de acteurs uit de voorstelling. 

Aanmelden kan met minimaal 5 kinderen en uiterlijk 7 dagen voor de voorstelling. Aanmelden kan via events@ks.nl. Meer informatie over de Koninklijke Schouwburg vind je op de website via de roze button. 

Koninklijke Schouwburg

Korte Voorhout 3
2511 CW Den Haag
Openingstijden Zie de Uitagenda voor de voorstellingen Prijs €17,50 per persoon. Uitbreiding: €2,50 p.p. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste zomerkampen!

De leukste zomerkampen!

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld voor deze zomer, in de regio én in de rest van Nederland! Van zeilen tot dansen en van avontuur tot sporten en alles ertussenin!

Welk kamp kies jij?