Coole skatepark feestjesTerug naar het overzicht

Vier een superstoere verjaardag bij Skatepark Sweatshop! Skaten, skateboard, steppen of graffiti!
Alle feestjes kunnen weer worden gevierd!

Wil jij jouw verjaardag op een toffe en sportieve of creatieve manier vieren? Dan ben je bij Skatepark Sweatshop aan het juiste adres. Ps. ook toffe cadeau's in de winkel!

Skatefeestje
Skatepark Sweatshop biedt stoere skatefeestjes aan voor de jarigen. Een skatefeestje duurt 2 uur; het eerste uur krijg je les en tijdens het tweede uur kan je vrij skaten. In het eerste uur leer je op een leuke en veilige manier gebruik te maken van het skatepark. 

Stepfeestje
Leer, onder begeleiding van een ervaren stepper, binnen no time de techniek die jij nodig hebt om stunts te doen. De feestjes duren net als de skatefeestjes 2 uur en na het eerste uur kunnen de kinderen nog hun kunsten beoefenen op de baan.  

Graffitifeestje
Een graffitifeestje is een leuk en creatief feestje waarbij de jarige job met al zijn vriendjes en vriendinnetjes gezamenlijk een eigen paneel gaan bespuiten onder begeleiding van een ervaren graffitileraar. Een combinatie van skaten en steppen en/of graffiti is natuurlijk ook mogelijk! De combinatie feestjes duren 3 uur.

Aanrader: Partydeal
Een combi van Skate, stuntstep, graffiti: vanaf €130

De huur van alle materialen is bij de feestjes inbegrepen; daarnaast krijgt elk kind 2 drankjes en een tosti.
Vanaf je 5e verjaardag kan je bij skatepark sweatshop terecht.

Tip: Doe sportieve kleren aan.  Als je nog vragen of hebt of misschien wel een geheel eigen idee hebt voor een feestje, kun je Skatepark Sweatshop ook mailen.

Klik door naar hun website via de roze button voor de informatie! en lees ons blog hoe we hier het coolste feestje ooit vierden.

Tip: wist je dat Skatepark Sweatshop ook coole vakantie Skatekampen organiseert en een te gekke skateshop heeft voor de coolste verjaardagscadeaus?

Skatepark Sweatshop

Binckhorstlaan 271
2516 BB DenHaag
Openingstijden Openingstijden
Dinsdag van 10.00 tot 22.00 uur
Woensdag van 13.00 tot 22.00 uur
Donderdag van 10.00 tot 22.00 uur
Vrijdag van 13.00 tot 22.00 uur
Zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur
Zondag van 10.00 tot 18.00 uur
Prijs Skate of step vanaf € 120,- tot 8 kinderen
graffiti € 150,- tot 6 kinderen.
Iedere extra persoon € 12,50/ €15,-.
Combi skate/step € 180,-. Combi met graffiti vanaf € 210,-
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Mini-magazine

Mini-magazine

NIEUW! Download ons GRATIS digitale mini magazine met 25 geweldige kidsproof-plekken in de Nederlandse natuur. Met leuke kidsroutes, speelplekken en fijne (take-away) horeca. Je ontvangt het mini magazine tijdelijk bij inschrijving voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in