Ballorig kinderfeestjeTerug naar het overzicht

Kom feesten bij speelparadijs Ballorig 's-Gravenzande! Vier een tof kinderfeestje met al je vriendjes!
Ben je jarig of heb je een andere reden om een feestje te geven? Kom dan naar indoor speeltuin Ballorig 's-Gravenzande en vier het samen met je vriendjes en vriendinnetjes!

Je kunt kiezen uit de volgende arrangementen:

Ballorigfeest
Tijdens het Ballorigfeest mag je de hele dag komen spelen met al jouw vriendjes en vriendinnetjes, wordt er limonade gedronken en mag je kiezen uit poffertjes of patat. Wil je direct gaan eten of wil je eerst anderhalf uur spelen? Dat mag je helemaal zelf bepalen. Samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes zing je verjaardagsliedjes en ontvangt de jarige van Ballorig een cadeautje.

Piratenfeest
Heb je zin in een echt piratenfeest? Het piratenfeest is supergaaf! Ballorig heeft een hele toffe speurtocht en als extra optie kan er gekozen worden voor een versierde piratentafel (tafelkleed, bekertjes, bordjes).

Prinsessenfeest
Alle meisjes willen graag prinses worden, jij ook? Dat kan als je je verjaardag bij Ballorig viert. Bij Ballorig vier jij je feestje als een ware prinses.

Jungle feest
Heb je zin om eens flink de aap uit te hangen en rond te beesten met een echt Jungle feest? Ook dit kan bij het speelparadijs, dus kom het ontdekken en beleven!

Voor meer info over de arrangementen klik je op de roze button.

Tip: Neem eens een kijkje in de Kidsproof Uitagenda voor de actueelste uitjes. Ga voor een toffe activiteit, avontuurlijk bezoekje aan een museum of een spannende voorstelling!

Ballorig ’s-Gravenzande

Monsterseweg 129B
2691 JE ’s-Gravenzande
Openingstijden Zie website Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste zomerkampen!

De leukste zomerkampen!

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld voor deze zomer, in de regio én in de rest van Nederland! Van zeilen tot dansen en van avontuur tot sporten en alles ertussenin!

Welk kamp kies jij?