De leukste uitjes in en om Den Haag

De leukste uitjes in en om Den Haag

Onze uitagenda staat altijd vól met leuke activiteiten die je op een specifieke datum kunt doen. Kinderworkshops, kindervoorstellingen, kindertheater en meer.

De leukste tips voor kinderen in Den Haag vind je in dit actuele overzicht!

Tips van de maand:

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 430 resultaten
totaal 430 resultaten

Dagje weg of leuk uitje met kinderen in de regio Den Haag!

De leukste uitstapjes, gezinsuitjes en kinderactiviteiten in de regio Den Haag: wij hebben ze állemaal voor je verzameld! Iets leuks om dit weekend of binnenkort te doen met kinderen? Een activiteit voor de woensdagmiddag in de omgeving van Den Haag, Zoetermeer en Delft?

Wil je met je kind op pad en er even samen op uit? In onze Uitagenda vind je alle kindvriendelijke events, evenementen, festivals, open dagen, tentoonstellingen, theatervoorstellingen, kinderfilms en workshops die er bij jou in de buurt te doen zijn.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Den Haag, Zoetermeer en Delft

Op Kidsproof Den Haag vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Den Haag, Zoetermeer, Delft, Voorburg, Rijswijk, Leidschendam, Wassenaar, Pijnacker en Naaldwijk!

Ook voor de schoolvakantie: een leuk dagje uit met kinderen in de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie. Of een lang weekend met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Op een studiedag of stakingsdag, of gewoon heerlijk in het weekend of doordeweeks ;)