Superhelden bootcampfeestTerug naar het overzicht

Kom in actie met Bootcamp4Kids en word een superheld op jouw partijtje!
Heb jij altijd al de nieuwste superheld willen worden? Dat kan! Nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit en start de training. Handig bij jouw in de buurt op een locatie naar wens.

Nederland heeft een enorm tekort aan superhelden maar wel steeds meer boeven die op boeven pad zijn! De állerhoogste superhelden baas heeft daarom een speciale training ontwikkeld om nieuwe superhelden op te leiden. Zijn jullie de volgende groep? Tijdens de training kom je er achter wat jouw superkracht is. Ben jij ijzersterk, sneller dan het licht óf misschien wel net zo lenig als een elastiekje. Meld je aan en kom er achter!

Bootcamp4Kids maakt een gezonde leefstijl voor kinderen cool en vindt het belangrijk dat ieder kind plezier heeft in bewegen. De trainingen zijn dan ook voor ieder kind. Het gaat vooral om samenwerken en plezier maken en de fantasie van de kinderen optimaal gebruiken. Het is dus zeker niet alleen voor de sportieve en competitieve kids!Nog even wat handige weetjes:
# voor jongens en meisjes vanaf 4 jaar
# op locatie, buiten (soms is een gymzaal huren ook mogelijk)
# bootcamp van 1.5 uur door gediplomeerde trainer
# totaal verzorgd feestje, alles buiten de deur,
# medaille voor de jarige
# geheim pasje en diploma voor ieder kind
# extra uitdagingen voor thuis via de website
# blije en zelfverzekerde kids
# de kids hebben het nog lang over de geheime codes ;)

Wil je meer weten over de feestjes van Bootcamp4Kids? Klik dan op de roze button om naar de website te gaan.

Tip: misschien is het Ninja feestje van Bootcamp4Kids ook iets voor jou!

Bootcamp4Kids


Den Haag
Openingstijden Flexibel; op de door jouw gewenste locatie, tijd in overleg. De Superhelden training kan zowel buiten als binnen plaats vinden. Voor een buiten-training is een groot grasveld of open plek naar keuze prima. Prijs Neem voor de prijs contact op met Bootcamp4Kids. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Nieuwe attractie in Madurodam!

Nieuwe attractie in Madurodam!

Leef je uit in de wereld van De Hollandse Meesters: spring, klim, klauter en doe alles wat je niet laten kunt. Dé nieuwe familieattractie in Madurodam!

Ontdek de Hollandse Meesters