• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Kinderfeestje bij ZoutTerug naar het overzicht

Feest er op los bij eetcafé Zout aan de kust! Met animatie, binnen- en buiten speeltuin en lekker eten!
Een partijtje bij eetcafé Zout in 's-Gravenzande is een feestje voor iedereen. Super veel plezier voor kinderen en geen gedoe voor ouders. Dankzij het gezellige animatieteam kunnen ook papa's en mama's echt genieten van het feestje. Alle tijd om heel veel foto's te maken van de feestbeesten en een beetje relaxen... voor zover dat lukt!

Speeltuin
Het restaurant beschikt over zowel een indoor als een outdoor speeltuin. Hier kunnen de kinderen zich optimaal vermaken, met zon en met regen!

Animatieteam
Het gezellige animatieteam zorgt ervoor dat jij een zorgeloos kinderfeestje neerzet. Het enige wat jij verder hoeft te doen is een plaatsje zoeken op het terras of in de serre en meezingen bij het verjaardagslied!

Menukaart voor kids
Als écht familierestaurant weet Zout wat kinderen lekker vinden. Pannenkoeken of patat met een snack doen het altijd goed! Daar zit je dus altijd veilig mee bij het samenstellen van een kinderfeestje.

Klik voor meer informatie op de roze button!

Bekijk ook het strandpark bij het eetcafé.

Eetcafé Zout

Het Louwtje 10
2691 KR 's-Gravenzande
Openingstijden Ma, woe, do, vrij, za & zo 10:00 tot 20:00 uur
Di gesloten
Prijs Zie kosten op de website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Beestachtig leuk!

Beestachtig leuk!

Deze zomer draait de nieuwe grootbeeldfilm Animal Kingdom bij Museon-Omniversum. Ook zijn er beestachtig leuke dierenactiviteiten te doen. Kom zeker even langs!

Zomerprogramma Museon-Omniversum