Jump One PartyTerug naar het overzicht

Ga los met je vriendjes in dit te gekke trampolinepark! Nu met Virtual Reality Party en Ninja Tag Active!
Jump One Zoetermeer (voorheen Jump XL Zoetermeer) is een supertof trampolinepark waar je ook heel gaaf je kinderfeestje kunt vieren.

Samen met je vrienden en vriendinnen ga je een (paar) uur jumpen en stunten. Bij binnenkomst staat er een versierde tafel met daarop chips en onbeperkt limonade en water voor jullie klaar. Want van al dat springen krijgen jullie enorm veel honger maar vooral dorst!

De Jumpparty's zijn vanaf 7 jaar en elke dag te boeken in 5 varianten. Je kunt ook kiezen voor een Combiparty, je kunt dan springen en de Ninja Tag Active doen, de spannendste Obstacle Run van Nederland!

Voor kids vanaf 10 jaar is er ook de levensechte Virtual Reality Party ( te boeken bij VR Zone). Speel samen de hoofdrol in jullie eigen (actie) film. Een VR-Zone waarin je vrij kan rond bewegen en op avontuur gaat tegen zombies in een oud landhuis. Voel de wind en warmte en ruik de geuren van de wereld. Elke klap voel je met de speciale haptic vests. Gamen was nog nooit zo levensecht!

Nog geen 7 jaar? Niet getreurd! Ook aan jullie is gedacht. Voor kinderen van 4 t/m 6 jaar zijn er de speciale Puppy Party’s, tijdens de puppy uurtjes:
Woensdag: van 13.00 tot 14.00 uur
Zaterdag: van 09.00 tot 11.00 uur
Zondag: van 09.00 tot 11.00 uur

Kom je springen op de dag dat je ‘echt’ jarig bent, dan spring jij als jarige gratis (legitimatie verplicht)! Kortom: bij Jump One vier je hét perfecte kinderfeestje!

Natuurlijk kun je jouw feestje ook nog upgraden. Kijk voor de extra mogelijkheden en verschillende soorten arrangementen op de website via de roze button.

Tip: Neem eens een kijkje in de Kidsproof Uitagenda voor de actueelste uitjes in en om Den Haag. Ga voor een toffe activiteit, avontuurlijk bezoekje aan een museum of een spannende voorstelling!

Jump One Zoetermeer

Saloméschouw 154
2726 JX Zoetermeer
Openingstijden Zie website voor gedetailleerde openingstijden Prijs Vanaf € 12,50 per persoon Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

The Ocean Race in Den Haag!

The Ocean Race in Den Haag!

Van 11 tot 15 juni is de haven van Scheveningen het middelpunt van The Ocean Race! Er is ontzettend veel te doen voor het hele gezin. Muziek, straattheater, aquabootjes, mobiele zeillessen, schilderen en nog veel meer. Kom ook!

Bekijk de activiteiten