• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Kinderboerderij SKiPTerug naar het overzicht

Vier een kinderfeestje bij deze gezellige kinderboerderij in Naaldwijk! Met veel dieren en animatieteam.
Kinderboerderij SKiP is een hele gezellige kinderboerderij in Naaldwijk. Er zijn veel verschillende dieren waardoor er volop geaaid kan worden.

Daarnaast heeft de kinderboerderij een heus animatieteam. Kinderboerderij Skip animatieteam verzorgt toffe activiteiten en kinderfeestjes voor een klein bedrag voor kinderen van alle leeftijden. Voor de jongsten doen ze bijv glittertattoo's, dierenbingo, speurtocht. Voor de oudere kinderen hebben ze escaperoom, weerwolven van wakkerdam en sinds kort komt daar ook een Wie is de mol thema feestje bij.

Zeker de moeite waard om eens een kijkje te komen nemen of om er een onvergetelijke verjaardag te vieren!

De kinderfeestjes kunnen op elke vrijdagmiddag na 14.15 uur en op zaterdag gevierd worden. Tijdens schoolvakanties kan er soms uitgeweken worden naar een andere dag.

Voor meer info klik je op de roze button.

Tip: Neem eens een kijkje in de Kidsproof Uitagenda voor de actueelste uitjes in en om Den Haag. Ga voor een toffe activiteit, avontuurlijk bezoekje aan een museum of een spannende voorstelling!

Kinderboerderij SKiP animatieteam

Aalbersestraat 55
2672DR Naaldwijk
Openingstijden Kinderfeestjes kunnen elke vrijdagmiddag na 14.15 uur en op zaterdag Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Varend Corso Westland

Varend Corso Westland

Op 21, 22 en 23 juni kun je het Varend Corso Westland weer GRATIS bewonderen. Leuk uitje met je kinderen! Het bloemencorso trekt vanuit het Westland over het water door Midden-Delfland, Maassluis, Delft en Rijswijk.

Bekijk de route en kom ook!