Archery tag + sport en spelTerug naar het overzicht

Vier je kinderfeestje bij Ren4sport door boog te schieten met een twist en extra sport en spel onderdelen
Vier een superleuk en sportief kinderfeestje met Ren4Sport! Zij hebben de flexibiliteit om in te spelen op de wens van de jarige en verschillende leeftijden in een groep. Goed geregeld!

Kies bijvoorbeeld voor een Archery tag + sport en spel kinderfeestje. Alle actie, spanning én adrenaline van het Archery tag feestje en als extra sport en spel onderdelen. Een combinatie van twee feestjes dus!

Archery tag is een combinatie tussen paintball en trefbal. De kinderen gaan tijdens het feestje eerst oefenen en spelen vervolgens de spelvorm van Archery tag. De pijlen hebben een zachte foam top en iedereen draagt een masker om het gezicht te beschermen. Hartstikke veilig dus!

Ren4Sport verzorgt het feestje op een buitenlocatie in de buurt van de jarige, de locatie mag je dus zelf kiezen. Weet je geen geschikte plek? Dan kan Ren4Sport je verder helpen! Uiteraard is het ook mogelijk het feestje binnen in een gymzaal plaats te laten vinden. De eventuele huurkosten hiervoor zijn voor eigen rekening. Omdat de wens van elke jarige uniek is, kun je contact opnemen om te bespreken wat mogelijk is.

Het feestje kan georganiseerd worden voor 8 tot 14 kinderen van 8 jaar en ouder en duurt 90 minuten.

Klik voor meer informatie op de roze button.

Tip: Bekijk alle mogelijkheden voor kinderfeestjes bij Ren4Sport in en rond Den Haag!

Ren4Sport Sportburo

Polakweg 17
2288 GG Rijswijk
Openingstijden Op aanvraag Prijs Vanaf €17,50 p.p. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste zomerkampen!

De leukste zomerkampen!

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld voor deze zomer, in de regio én in de rest van Nederland! Van zeilen tot dansen en van avontuur tot sporten en alles ertussenin!

Welk kamp kies jij?