Sportief verjaardagsfeestjeTerug naar het overzicht

Bubbel voetbal, apenkooien of Archery tag tijdens een kinderfeestje met Ren4Sport!

Vier een superleuk en sportief kinderfeestje met Ren4Sport! Zij hebben de flexibiliteit om in te spelen op de wens van de jarige en verschillende leeftijden in een groep. 

Sport & Spel feestje
Héél veel mogelijkheden met sport & spel. Neem contact op voor jouw wensen en de mogelijkheden! Meer informatie

Archery tag feestje (8+)
Archery tag is een combinatie tussen paintball en trefbal. Wie schiet alle tegenstanders uit het spel en wordt de Archery tag kampioen?! De pijlen hebben een zachte foam-top en iedereen draagt een masker om het gezicht te beschermen. Hartstikke veilig dus! Lees meer

Bubbel voetbal feestje (6+)
Dezelfde regels als bij het reguliere voetbal, alleen is er één groot verschil: je mag je tegenstander omvergooien! Dit zorgt voor een hilarisch effect, voor zowel de spelers als toeschouwers. Meer informatie

De feestjes worden gegeven op een buitenlocatie bij jou in de buurt. Weet je geen locatie? Ren4Sport kan altijd meedenken over een geschikte locatie.

Voor meer informatie klik op de roze button!

Tip: wil je op de hoogte blijven van leuke activiteiten bij jou in de buurt? Schrijf je dan nu in voor onze gratis Nieuwsbrief!

Ren4Sport Sportburo

Polakweg 17
2288 GG Rijswijk
Openingstijden Zie website Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Het leukste feestje

Het leukste feestje

Een jarige gehad of een bijna-jarige? Wij hebben de leukste kinderfeestjes voor je op een rijtje gezet. Stoere-, meiden-, sportieve-, creatieve-, actieve- en nog veel meer feestjes!

Leuke kinderfeestjes