• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Surf's Cool! Surf FeestjeTerug naar het overzicht

Wil jij een feestje om nooit te vergeten? Vier dan je verjaardag bij Surf 's Cool!
Bij Surf 's Cool! vier je je verjaardag op een unieke plek: op De Pier van Scheveningen! Recht boven de golven!

Samen met je vrienden en vriendinnen (minimaal 10 kids) gaan jullie de zee in om de golven te trotseren. Na de surfles kun je je feestje compleet maken met frietjes, pannenkoeken of pizza.

Het surffeestje duurt 2 uur. Jullie krijgen in die tijd professionele training met een half uur theorie en veiligheid, een half uur omkleden en warming up en daarna een vol uur echt surfen.

Surf’s Cool! biedt ook surflessen, surfkampen en naschoolse surfles op een unieke locatie in Scheveningen. Omdat ze zijn gevestigd bovenop De Pier hebben ze niet alleen een prachtig uitzicht op de zee, maar is dit ook nog eens de beste plek om de surflessen te bekijken.

Voor meer info over het surffeestje klik je op de roze button.

Tip: Neem eens een kijkje in de Kidsproof Uitagenda voor de actueelste uitjes in en om Den Haag. Ga voor een toffe activiteit, avontuurlijk bezoekje aan een museum of een spannende voorstelling!

Surf 's Cool!

Strandweg 150
2586 JW Scheveningen
Prijs Vanaf € 15,- p.p. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Beestachtig leuk!

Beestachtig leuk!

Deze zomer draait de nieuwe grootbeeldfilm Animal Kingdom bij Museon-Omniversum. Ook zijn er beestachtig leuke dierenactiviteiten te doen. Kom zeker even langs!

Zomerprogramma Museon-Omniversum