Zomerweek PoppentheaterTerug naar het overzicht

Maak je eigen poppentheater in de zomerweek bij Kooman's Poppentheater!
Hou je van theater, poppen maken en creatief bezig zijn? In de gloednieuwe workshopruimte van Kooman's Poppentheater Den Haag is er een fantastische Zomerweek voor kinderen van 6-11 jaar!

Jullie maken de theaterpoppen en een decor met allemaal mooie theatermaterialen uit de schatkamer van het theater! Bij goed weer doen we dit in de prachtige, wilde tuin. Als alles klaar is gaan we verder: ontdekken hoe je poppen kunt bewegen, welke stemmen er bij horen en welke muziek. En we gaan natuurlijk repeteren.

Aan het einde van de week (op donderdag) speel je je eigen voorstelling in het echte poppentheater voor ouders of begeleiders.

Elke dag is er ook een buitenprogramma, een heerlijke lunch en een gastoptreden. De Zomerweek wordt begeleid door ervaren poppenspelers, poppenmakers en leerkrachten uit het basisonderwijs.

Jouw pop, je eigen zomerweek-t-shirt en een opname van de voorstelling krijg je mee naar huis.

Praktisch:
Leeftijd: kinderen van 6-11 jaar
Wanneer: ma 11 juli t/m donderdag 14 juli 2022
Tijd: 09:30-16:00 uur
Waar: Kooman’s Poppentheater (workshopruimte)

Interesse? Aanmelden? Klik door via de roze button en/of stuur een mail via de groene mailbutton.

Kooman's Poppentheater

Frankenstraat 66
2582 SM Den Haag
Openingstijden Wanneer: ma 11 juli t/m donderdag 14 juli 2022 Prijs Prijs: 360 euro incl. materialen, lunch en drankjes en hapjes Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De 24 leukste zomerkampen!

De 24 leukste zomerkampen!

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld voor deze zomer, in de regio én in de rest van Nederland! Van zeilen tot dansen en van avontuur tot sporten en alles ertussenin!

Welk kamp kies jij?