• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Leth's Dance ZomerkampTerug naar het overzicht

Begin je zomervakantie met dans, theater en heel veel plezier bij Lonneke van Leth Dans.
Begin je zomervakantie goed met het Leth's Dance Zomerkamp van Lonneke van Leth Dans. Een week waarin kids aan de slag gaan met theater, dans en meer!

Op 15 en 16 juli zijn de kids van 4 - 6 jaar welkom. Naast theater en dans krijgen de kids ook knutselen en kinderyoga. Natuurlijk bekijken ze samen een voorstelling en gaan ze tekenen. Er wordt gezellig samen geluncht en de kids worden voorgelezen.

Kids van 7 - 11 jaar gaan van 17 tot en met 19 juli aan de slag met dans- en theaterlessen, beeldende kunst en zingen. Ze maken samen een eindpresentatie voor de ouders. Tussendoor is er tijd voor yoga en chillen natuurlijk!

Het Zomerkamp vindt plaats in theater De Vaillant. De kids kunnen tussen 9 - 9:30 uur gebracht worden en tussen 16:30 - 16:45 uur weer opgehaald.

Enthousiast geworden? Meld je kind nu vast aan!

Klik op de roze button om in te schrijven en voor meer informatie.

Tip: Op zoek naar een nieuwe hobby voor na de zomer? We hebben de leukste clubjes voor kids in de regio Den Haag, Delft en Zoetermeer voor je verzameld.

Lonneke van Leth Dans in theater De Vaillant

Hobbemastraat 120
2526 JS Den Haag
Openingstijden 4 - 6 jaar: 15 en 16 juli 2024
7 - 11 jaar: 17 t/m 19 juli 2024
Prijs 4 - 6 jaar: €90,- per kind
7 - 11 jaar: €135,- per kind
Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Varend Corso Westland

Varend Corso Westland

Op 21, 22 en 23 juni kun je het Varend Corso Westland weer GRATIS bewonderen. Leuk uitje met je kinderen! Het bloemencorso trekt vanuit het Westland over het water door Midden-Delfland, Maassluis, Delft en Rijswijk.

Bekijk de route en kom ook!