• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

SummerMoves ZomerkampenTerug naar het overzicht

Lekker sporten en spelen in de natuur voor kinderen van 6 t/m 18 jaar.
Tijdens SummerMoves Zomerkampen beleeft jouw kind de leukste week van de zomer. Je kind komt in een groep met leeftijdsgenoten en gaat allemaal leuke activiteiten doen onder deskundige en enthousiaste begeleiding.

Deelnemende kids hoeven zeker niet op een sport te zitten om SummerMoves Zomerkampen cool te vinden. Iedereen kan mee!

Op avontuur

Bij SummerMoves Zomerkampen maken ze samen een groots avontuur mee. Gezellig met tentgenoten slapen en keten in een grote tent; dat wil toch ieder kind?! Voor elke leeftijdsgroep is er een gaaf programma. Er zijn de hele dag buitenactiviteiten: smokkelspellen, speurtochten, zwemmen, liedjes zingen bij het kampvuur. 

Extra programma

Is jouw kind 8 of ouder en helemaal gek op dansen, gymmen, freerunning of rope skipping? Voor hen organiseren ze een extra programma tijdens de SummerMoves kampweken. Dat werkt zo: bij inschrijving geef je je op voor gym-, dans-, freerun of rope skiptrainingen. Het maakt niet uit of ze beginners zijn of al gevorderd, er zijn lessen voor iedereen. Liever alleen het zomerkamp? Ook helemaal goed!

Groepenindeling

Bij SummerMoves organiseren ze kampen per leeftijdscategorie. Deze groepen heten allemaal anders: Sjoka (6-8 jaar), Joka (8-10 jaar), Tika (10-12 jaar), Mika (13-15 jaar) en Ouka (16-18 jaar). Je kind zit dus altijd bij leeftijdsgenootjes in de groep.

Al 60 jaar ervaring

De zomerkampen bestaan al meer dan 60 jaar! Tot 2021 zijn deze zomerkampen onder de vlag van de KNGU georganiseerd. Sinds maart 2022 staan de zomerkampen op eigen benen en worden ze georganiseerd onder verantwoording van Stichting ZOKA. 

Wil je meer informatie, lezen hoe een kampdag eruit ziet of lezen hoe andere kinderen het vonden? Klik dan op de roze button!

Nooit meer leuke tips missen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

SummerMoves Zomerkampen

Lage Bergweg 6
7361 GT Beekbergen
Prijs Bekijk de mogelijkhenden op de website Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Varend Corso Westland

Varend Corso Westland

Op 21, 22 en 23 juni kun je het Varend Corso Westland weer GRATIS bewonderen. Leuk uitje met je kinderen! Het bloemencorso trekt vanuit het Westland over het water door Midden-Delfland, Maassluis, Delft en Rijswijk.

Bekijk de route en kom ook!