• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Voor alle gezellige lekkerbekken
Uit eten

Voor alle gezellige lekkerbekken

UIT ETEN met de kids. Wat zijn de leukste en lekkerste adresjes in Drenthe? Voor een plekje om te lunchen of om gewoon een kop koffie te drinken. Ontdek hier onze tips voor kindvriendelijke restaurants & plekjes in de regio Drenthe!

Filteropties

totaal 37 resultaten
Pagina: 12
totaal 37 resultaten
Pagina: 12

Uit eten met je kind in een kindvriendelijk restaurant in de regio Drenthe?

In de directe omgeving van Assen, Hoogeveen en Emmen, maar ook daarbuiten zijn er heel veel leuke adresjes voor een gezellig ontbijt, lekker lunchen met kinderen, om koffie te drinken met je vriendinnen erbij of te borrelen met kinderen.

Hier vind je tips voor dat ene echte familierestaurant (ideaal als er ook een terras, speeltuin of oppas bij is!), dat lekkere pannenkoekenrestaurant én zo’n fijn lokaal kindvriendelijk restaurant.

Uit eten met kinderen in de omgeving van Assen, Hoogeveen en Emmen

Op Kidsproof Drenthe vind je alle leuke restaurants om met kinderen uit eten te gaan, dé hotspots in (de omgeving van) Assen, Hoogeveen, Emmen, Meppel, Coevorden en Beilen!

Wij verzamelen álle leuke adresjes in de buurt om buiten de deur te eten en drinken met je baby, peuter, kleuter, kind of het héle gezin. Vaak met extra voorzieningen zoals een kindermenu, kinderstoel, verschoontafel of magnetron voor het opwarmen van een potje of flesje.