Gezellige ontbijt, lunch & diner adresjes
Uit eten

Gezellige ontbijt, lunch & diner adresjes

Op zoek naar een kindvriendelijk restaurant in Eindhoven en Noord-Limburg? Een fijne lunch- of koffieplek? Check onze Kidsproof adresjes! Je vindt het alllemaal hier. Eet smakelijk!

Filteropties

Locatie
totaal 99 resultaten
Pagina: 1234
totaal 99 resultaten
Pagina: 1234

Uit eten met je kind in een kindvriendelijk restaurant in de regio Eindhoven?

In de directe omgeving van Eindhoven, Veldhoven en Helmond, maar ook daarbuiten zijn er heel veel leuke adresjes voor een gezellig ontbijt, lekker lunchen met kinderen, om koffie te drinken met je vriendinnen erbij of te borrelen met kinderen.

Hier vind je tips voor dat ene echte familierestaurant (ideaal als er ook een terras, speeltuin of oppas bij is!), dat lekkere pannenkoekenrestaurant én zo’n fijn lokaal kindvriendelijk restaurant.

Uit eten met kinderen in de omgeving van Eindhoven, Veldhoven en Helmond

Op Kidsproof Eindhoven vind je alle leuke restaurants om met kinderen uit eten te gaan, dé hotspots in (de omgeving van) Eindhoven, Veldhoven, Helmond, Valkenswaard, Best, Nuenen, Geldrop en Weert!

Wij verzamelen álle leuke adresjes in de buurt om buiten de deur te eten en drinken met je baby, peuter, kleuter, kind of het héle gezin. Vaak met extra voorzieningen zoals een kindermenu, kinderstoel, verschoontafel of magnetron voor het opwarmen van een potje of flesje.