icon-closeMuseumkids leaderboard week 42-43
Gezellige ontbijt, lunch & diner adresjes

Gezellige ontbijt, lunch & diner adresjes

Op zoek naar een kindvriendelijk restaurant in Eindhoven en Noord-Limburg? Een fijne lunch- of koffieplek? Check onze Kidsproof adresjes!

En omdat soms een pannenkoekenrestaurant heel praktisch is, maar je ook wel eens verlangt naar een klein charmant Italiaans eettentje, vind je hier een bonte mix... Eet smakelijk!

Filteropties

EETMOMENT
Binnen/Buiten
Locatie
totaal 131 resultaten
Pagina: 12345
totaal 131 resultaten
Pagina: 12345

Uit eten met je kind in een kindvriendelijk restaurant in de regio Eindhoven?

In de directe omgeving van Eindhoven, Veldhoven en Helmond, maar ook daarbuiten zijn er heel veel leuke adresjes voor een gezellig ontbijt, lekker lunchen met kinderen, om koffie te drinken met je vriendinnen erbij of te borrelen met kinderen.

Hier vind je tips voor dat ene echte familierestaurant (ideaal als er ook een terras, speeltuin of oppas bij is!), dat lekkere pannenkoekenrestaurant én zo’n fijn lokaal kindvriendelijk restaurant.

Uit eten met kinderen in de omgeving van Eindhoven, Veldhoven en Helmond

Op Kidsproof Eindhoven vind je alle leuke restaurants om met kinderen uit eten te gaan, dé hotspots in (de omgeving van) Eindhoven, Veldhoven, Helmond, Valkenswaard, Best, Nuenen, Geldrop en Weert!

Wij verzamelen álle hotspots in de buurt om buiten de deur te eten en drinken met je baby, peuter, kleuter, kind of het héle gezin. Vaak met extra voorzieningen zoals een kindermenu, kinderstoel, verschoontafel of magnetron voor het opwarmen van een potje of flesje.