Brasserie aanDEELTerug naar het overzicht

Bij Brasserie AanDeel geniet je van koffie met heerlijk gebak, een lekkere lunch of een uitgebreid diner!
Brasserie AanDeel is een nieuw restaurant in het hart van Emmeloord waarbij jongeren met een hulpvraag worden begeleid op de werkvloer. Ontspan in het sfeervolle restaurant met veel groen en gezellige zitjes. Laat je verrassen door de chef, die naast de bekende óók verrassende gerechten samenstelt voor de (gezonde) genieter. Altijd met dagverse ingrediënten, zoveel mogelijk lokaal en biologisch. Ook diverse veganistische en vegetarische opties.

Natuurlijk is er ook een speciale kaart voor DeelGenootjes, voor kinderen dus! Van een Wrap Knakworst als lunch tot Polderfrietjes en lekkere toetjes om mee af te sluiten. Lekker eten is er voor alle leeftijden bij het restaurant in Emmeloord. Niet meer kunnen stil zitten? Kom lekker spelen met lego in de kidscorner of vraag om een leuke kleurplaat.

Reserveren of meer informatie? Klik op de roze websitebutton!

TIP: Op zoek naar leuke uitjes met de kinderen in de Noordoostpolder? Bekijk dan eens onze Uitagenda!

Brasserie aanDEEL

De Deel 21-3
8302 EK Emmeloord
Openingstijden Maandag t/m donderdag: 10:00 - 17:00 uur
Vrijdag en zaterdag: 10:00 - 23:00 uur
Prijs Zie roze websitebutton Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Urban Sports Games

Urban Sports Games

Tijdens de Urban Sports Games op 1 en 2 juni zijn de Esplanade, het Forum en het Stadhuisplein the-place-to-be voor iedereen die van urban sporten houdt! Er zijn wedstrijden, demo's, clinics en workshops. Deelname is ook nog eens gratis, zo tof!

Dit is er te doen