icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
Alle Sinterklaasactiviteiten in Flevoland 2021
Sinterklaas

Alle Sinterklaasactiviteiten in Flevoland 2021

Hier vind je alle informatie over de Sinterklaasintochten 2021 in Flevoland, alle Sinterklaasactiviteiten en de leukste Sinterklaas uitjes.

Een bezoekje aan het huis of kasteel van Sinterklaas, de pakjesboot, je pietendiploma halen.. het kan allemaal!

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 24 resultaten
Pagina: 1
totaal 24 resultaten
Pagina: 1

Tips van de maand | Uitagenda

Wanneer is de intocht van Sinterklaas 2021?

Gaat de intocht van Sinterklaas dit jaar door in Flevoland? In onze uitagenda vind je alle Sinterklaas intochten in en om Almere, Lelystad, Dronten, Emmeloord, Biddinghuizen en Zeewolde. De intocht van de Sint wordt dit jaar wel een beetje anders dan anders.

Sinterklaas activiteiten & Sinterklaas uitjes in de omgeving van Almere, Lelystad en Dronten

Ook zijn er veel andere leuke Sinterklaasactiviteiten in Flevoland. Zo kun je zien waar Sinterklaas slaapt, je kunt een Pietendiploma halen in het Pietenhuis, op bezoek bij Sinterklaas, een kijkje nemen op de pakjesboot, Sinterklaas ontmoeten, het boek van Sinterklaas zien, een brief aan Sinterklaas schrijven en heel veel pepernoten eten. Er zijn speciale activiteiten voor peuters en kleuters rondom Sinterklaas.

Sinterklaas in de regio Flevoland

Kijk hier in de uitagenda van Kidsproof Flevoland of je ook een Sinterklaashuis, een Pietendorp of de pakjesboot kunt bezoeken in Almere, Lelystad, Dronten, Emmeloord, Biddinghuizen en Zeewolde. We maken er een mooi Sinterklaasfeest van!