Camping WaterhoutTerug naar het overzicht

Kom kamperen in Almere! Midden in de natuur ligt Kampeerterrein Waterhout!
Camping Waterhout is een fijne familie camping in Almere en ligt op een unieke plek: midden in de natuur, bij het stadshart van Almere en direct aan het Weerwater waar de kinderen lekker kunnen spelen, zwemmen, varen en vissen. Uitermate geschikt voor families voor een, fiets-, skeeler-, vaar-, vis- of wandelvakantie. Routes zijn verkrijgbaar bij de receptie. Ook ben je zo in Amsterdam of verder, het busstation is vlakbij!

Wie de camping oprijdt, begrijpt waarom de naam "Waterhout" is gekozen. Bos en water vind je volop rond de camping. Zo kun je op safari in de Oostvaarders- en Lepelaarsplassen. Heerlijk fietsen of wandelen in het Vroege Vogelbos, Kromslootpark of langs het Gooi- en Markermeer, deze liggen op een steenworp afstand van deze camping. Je fietst langs het meer naar Naarden Vesting, Laren, Huizen, Lelystad of Muiden. Ontdek ook de stad Almere met veel aparte gebouwen, bijzondere architectuur en de vele winkels. Ga je liever naar Amsterdam, Amersfoort of Utrecht, geen probleem de bus stopt vlakbij de camping.

Kom met je tent of ander kampeermiddel, maar je kan natuurlijk ook een lodge of boomhut of iets ander huren!

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Klik via de websitebutton direct door!

Kijk voor allerlei leuke overnachtingsmogelijkheden als hotel, b&b en camping in en om Almere op Kidsproof Almere!

Camping Waterhout

Archerpad 6
1324 ZZ Almere
Prijs zie website Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Er op uit tips voor de zomervakantie!

Er op uit tips voor de zomervakantie!

Nog heel even genieten van die laatste twee weken van de zomervakantie. Het gaat weer veel te snel voorbij! Maar niet getreurd, klik snel door op de roze button en ga er met het gezin nog even op uit en maak de mooiste zomervakantieherinneringen!

Inspiratie om met het gezin er op uit te gaan!