Jacks Magic ForestTerug naar het overzicht

Glow in the dark golf bij Jacks Magic Forest in Almere!
Laat je onderdompelen in een nieuwe wereld: Jacks Magic Forest. Speel golf in het donker tussen de paddenstoelen, boselfjes en pratende bomen. Dit toffe uitje is ook superleuk voor een kinderfeestje of familie-uitje! 

Zo werkt glow in the dark golf
Een potje glow in the dark golf duurt ongeveer 45 minuten. Je krijgt een scorekaart, sticks en balletje mee bij binnenkomst. Je speelt 15 holes, waarbij je vijf slagen mag doen per hole. Golfen is voor alle leeftijden en daardoor ook leuk voor een bedrijfsuitje, familiedag of eerste date. De minimale leeftijd is vijf jaar.

Golf & Jump
Wil je je dag helemaal compleet maken? Combineer dan je glow in the dark golf experience met jumpen bij trampolinehal Jumping Jack. Door beide activiteiten te combineren heb je een hele ochtend of middag fun. Na het golfen en jumpen blijf je nog even voor een hapje en drankje op de chesterfields in onze relaxte Coffee Club.

Klik op de roze websitebutton voor meer informatie.

TIP: neem ook eens een kijkje op onze Kidsproof clubjespagina!

Jumping Jack Club Pellikaan

Koninginneweg 1
1312 AW Almere
Openingstijden nog niet bekend Prijs € 8,50 p.p. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Festival Buitenlol

Festival Buitenlol

Stad & Natuur organiseert op zondagmiddag 21 april het festival Buitenlol op Stadslandgoed de Kemphaan! Het belooft een middag vol buitenplezier te worden. Vol met toffe activiteiten voor kids zoals Geurmemory, Silent Disco en nog veel meer! Kom je ook gezellig langs?
Gratis toegankelijk