Jumpen & minigolfTerug naar het overzicht

Sportieve gezinsuitjes bij Jumping Jack Almere: trampolinespringen en glow in the dark minigolf!
Bij Jumping Jack in Almere ben je aan het juiste adres voor sportieve gezinsuitjes!

Kom jumpen en waan jezelf in een walhalla van trampolines. Ontdek nieuwe area’s zoals de sweeper: probeer deze draaiende armen maar eens te ontwijken terwijl je op de trampoline staat. 

Of probeer het virtuele trampolinespel waarin je zelf de hoofdrol speelt. Liever in het echt de show stelen? Ga een battle aan op de balk. De verliezer heeft een zachte landing in de foampit!

Jacks Magic Forest

Sta je liever met beide benen op de grond? Speel glow in the dark minigolf tussen de ogers en feeën. Jacks Magic Forest bestaat uit 15 holes vol spanning en verrassingen, helemaal wanneer je een hole-in-one slaat. Missie geslaagd? Sluit af met een hapje en drankje in de Coffee Club. 

Meer info over deze leuke uitjes vind je via de roze websitebutton!

Tip: vier ook je kinderfeestje op de trampolines van Jumping Jack of tijdens een potje glow in the dark minigolf!

Jumping Jack Club Pellikaan

Koninginneweg 1
1312 AW Almere
Openingstijden Zie website voor actuele openingstijden van Jumping Jack en Jacks Magic Forest Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Urban Sports Games

Urban Sports Games

Tijdens de Urban Sports Games op 1 en 2 juni zijn de Esplanade, het Forum en het Stadhuisplein the-place-to-be voor iedereen die van urban sporten houdt! Er zijn wedstrijden, demo's, clinics en workshops. Deelname is ook nog eens gratis, zo tof!

Dit is er te doen