WellerwaardTerug naar het overzicht

Zwemmen, spelen in het piratenschip en genieten van de natuur in Wellerwaard in Emmeloord
Wellerwaard is een veelzijdig gebied. Natuurlijk kun je in Wellerwaard uitgebreid zwemmen. Vanaf het strand is het water voor de ballenlijn maximaal 1,40 meter diep. Ook de grotere kinderen kunnen zich prima vermaken met duikvlonder in het diepe water. 

Lekker genieten van de zon? Wellerwaard heeft veel zonneweides, daarnaast kun je op het strand natuurlijk spelen, zandkastelen bouwen en met je handdoek in de zon liggen! En super leuk, er zijn stenen om op te barbecueën en er hangen volleybalnetten. Je kunt er dus echt een dagje uit van maken! 

Eten, genieten, ontmoeten en beleven doe je ‘Bij Ons in de Wellerwaard’. Het is heerlijk vertoeven na een dagje strand op het terras, of kies ervoor om gezellig binnen te loungen. Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht over jouw spelende kids.

Ook aan de allerkleinsten is gedacht, want er kan lekker gespeeld worden. Zo is er onder andere een zeskant schommel, een piratenschip en een waterspel waar de kinderen zich uren mee kunnen vermaken!
Toiletten bevinden zich tevens op het strand en zijn gratis toegankelijk.
 
Neem voor meer informatie een kijkje op de website via de roze button. 

Op zoek naar toffe uitjes in de regio? Check dagelijks onze uitagenda!

Wellerwaard

Friesepad
Emmeloord
Prijs Gratis Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Showavond Horses on Stage

Showavond Horses on Stage

Op 24 mei organiseert het Almeersch Hippisch Centrum samen met Media Horses International een spectaculaire paardenshow voor alle leeftijden. Je kunt zelfs op de foto met de beroemde filmpaarden Silverstar en Whitestar!

Haal snel je tickets