Fort Vertier HarderwijkTerug naar het overzicht

Ontdek Fort Vertier in Harderwijk. Een 3D-labyrint vol met spellen waar plezier en avontuur samenkomen!

Dit unieke fort bestaat uit vier torens met een uitdagend doolhof binnenin. Het doel van het spel? Bereik zo snel mogelijk alle torens. Maar let op, de route door het doolhof is niet alleen op de grond, je moet ook klimmen naar de loopbruggen!

En dat is nog best een uitdaging... Daarnaast zijn er nog 2 spellen in en rondom het fort, een middag plezier gegarandeerd!

Bij aanvang krijgt elk kind een speciaal armbandje. Met dit armbandje en de ingebouwde tag kunnen de kinderen inchecken bij de start en de torens. Hierdoor wordt automatisch de totale speeltijd gemeten. Na afloop kan je zien wie de snelste tijd van de dag, maand of zelfs het hele jaar heeft neergezet. Alle kids gaan naar huis met een officiële oorkonde en een stoere Fort Vertier tattoo!

Er zijn twee niveaus beschikbaar: één spel voor kinderen van 6-9 jaar en één spel voor kinderen van 9-12 jaar. In totaal hebben de kids 1,5 uur de tijd om de uitdaging aan te gaan. Terwijl de kinderen zich vermaken, kunnen de ouders ontspannen op het ruime terras met uitzicht op het fort.

Onvergetelijke kinderfeestjes
Met verschillende arrangementen en mogelijkheden is Fort Vertier dé plek voor het vieren van je kinderfeestje

Meer informatie over deze interactieve speelplek? Klik op de roze websitebutton!

Tip: Zijn je kinderen al iets ouder? Leuk om Fort Vertier te combineren met het klimbos!

Fort Vertier

Boekhorstlaan 2
3847 LP Harderwijk
Openingstijden Dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur Prijs €7,50 per kind Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kidsproof Teens event

Kidsproof Teens event

Ben je erbij? Op zaterdag 15 juni organiseren we weer het Kidsproof Teens event. Een super leuke dag vol met games, workshops en hangouts! Ben je tussen de 8-18 jaar? Dan mag je dit event niet missen! Van 12.00 tot 17.00 in het centrum van Almere Buiten.

Check snel het programma!