icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas

Speelboerderij Boer BartTerug naar het overzicht

Kom fijn spelen, leren over dieren, lekker eten en relaxen!
Boer Bart heeft een TOFFE speelboerderij, voor iedereen die de landbouw wil beleven! Een fijne plek waar kinderen lekker kunnen spelen en (groot)ouders kunnen ontsnappen aan de drukte van de dag.

Op vrijdag om 11 uur mag je je eigen eierdoos vullen uit de kippenkaravan, op zaterdag om 11 uur mag je de kalfjes eten geven en deze zomer mag je een tas vullen met groente en/of fruit uit Boer Bart's moestuin (voor 5-, per volle tas).

Op de boerderij sta je midden in het boerenleven en kan iedereen wat leren over dieren, de natuur en de oorsprong van voedsel. Er kan worden gespeeld met de basiselementen van de natuur zoals zand, gras en water maar er zijn ook trampolines en traptrekkers.

In het restaurant kun je kiezen voor een gezonde maaltijd, met eigen producten (yoghurt, vlees, eieren). En voor de kleintjes is er ook gepureerde appel en banaan te krijgen.

Kom je langs? Voor meer informatie klik je op de roze button.

En  ben je binnenkort jarig? Vier je verjaardag met een leuk kinderfeestje!

Boer Bart

Schoterweg 26
8462TD Rotstergaast
Openingstijden De speelboerderij is open in het voorjaar en in de zomer. Check de website even voor de tijden. Prijs Check de website voor de entree prijzen Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand