Het natuurleukste museum!Terug naar het overzicht

In het Natuurmuseum Fryslân in L'warden kun je de natuur zien, horen en zelfs voelen.

Boven en onder water. In de lucht en op het land. Want bezoeken is beleven.

Zelf doen
Natuurmuseum Fryslân is er voor natuurliefhebbers, heit en mem, pake's en beppe's. Maar vooral voor kinderen! Want zelf doen staat centraal. Drie verdiepingen vol bijzonderheden uit de natuur. En een overdekt binnenplein voor nog meer leuke activiteiten.

De OnderWaterSafari
De OnderWaterSafari is een educatieve ‘ride’ waarbij je onder de waterspiegel duikt en toch droge voeten houdt. Je maakt hier een reis van het zoete water van sloot en plas naar het zoute water van Werelderfgoed de Waddenzee. Onderweg kun je speuren naar de Big Five van de onderwaterwereld van Nederland: de bever, de otter, de meerval, de zeehond en de bruinvis. Lees hier meer en kom het beleven! 

Kidsproofblogger Naomi is met haar gezin naar Natuurmuseum Fryslân geweest en heeft er een compleet dagje uit van gemaakt. Ze heeft haar bezoek aan het Natuurmuseum gecombineerd met een lunch bij De Walrus en de Miniature people route. Lees hier meer

Ga direct naar de website via de roze websitebutton.

Natuurmuseum Fryslân

Schoenmakersperk 2
8911 EM Leeuwarden
Openingstijden Kijk voor de openingstijden op de website. Prijs Kijk voor de kosten op de website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg jij onze maandelijkse nieuwsbrief al? Deze staat iedere keer bomvol met toffe uitjes. De eerstvolgende is de "Naar Buiten" special.

Hebben jullie ook zo'n zin in deze tips?

Schrijf je hier in!