VAKANTIEKAMP | De allerleukste (zomer)kampen
Vakantiekampen

VAKANTIEKAMP | De allerleukste (zomer)kampen

Wij verzamelen de leukste vakantiekampen, zomerkampen en sportkampen voor je! In de regio Friesland voor overdag óf iets verder weg met overnachtingen, er zijn zoveel leuke kampen voor kinderen.

Bekijk hier de leukste sportkampen, voetbalkampen, paardenkampen, zeilkampen, hockeykampen, survivalkampen, creatieve kampen en nog veel meer.

Filteropties

Leeftijd
totaal 29 resultaten
Pagina: 1
totaal 29 resultaten
Pagina: 1

Zoek je een leuk vakantiekamp voor je kind in de regio Fryslân?

In de omgeving van Leeuwarden, Heerenveen en Drachten is er veel keuze uit leuke vakantiekampen & zomerkampen voor kinderen: denk aan een voetbalkamp, hockeykamp, ponykamp, musicalkamp, danskamp, surfkamp, tenniskamp, taalkamp, zeilkamp, survivalkamp, tweedaagse of driedaagse.

Kies je voor jouw kind een kamp met of zonder overnachting? Wist je dat er al ook leuke dagkampen en dagactiviteiten zijn voor kinderen? In de omgeving van Leeuwarden, Heerenveen en Drachten, en iets verder weg, heb je keuze uit creatieve kampen, sportkampen, muziekkampen en meer.

Alle zomerkampen voor kinderen in de omgeving van Leeuwarden, Heerenveen en Drachten

Op Kidsproof Fryslân vind je alle leuke kampen voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Leeuwarden, Heerenveen, Drachten, Sneek, Lemmer, Joure, Bolsward en Harlingen!

Je vindt hier vakantiekampen voor schoolvakanties zoals de meivakantie, zomervakantie en herfstvakantie. Voor een kind van 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar of een andere leeftijd.