Boswandeling met kinderenTerug naar het overzicht

zondag 17 november

Kidsproof Gooi


Hilversum
Naar de website Direct mailen
De leukste boswandelingen met kinderen in 't Gooi!
Speelbos Brambergen – ’s Graveland
In 's Graveland kun je natuurlijk heerlijk wandelen over het landgoed Boekesteyn. Wij kunnen de paddenstoelensafari erg aanraden. En Brambergen blijft een favoriete stek met die heerlijke boomhut waar zelfs ouders zich weer even kind voelen.

Boswandeling met Pannenkoeken – Lage Vuursche
Heb je nou zin in een avond pannenkoekeneten met de kinderen? Combineer dit dan met een leuke boswandeling. Er zijn speciale kinderroutes uitgezet. Je kunt hier kiezen welke route je gaat lopen (lang of minder lang). Volg eenvoudig de gekleurde paaltjes.

Kabouterpad & de Generaal – Baarn
Voor de kleintjes onder ons is een boswandeling vaak lang en saai. Maar je kunt dit aantrekkelijker maken door het kabouterpad te lopen in Baarn. Bij het beginpunt krijgen ze een echte puntmuts en gevulde knapzak mee. Superleuk!

Speelbos ‘t Laer - Hilversum
Het speelbos is een verstopt plekje dat je moet weten. Het bos is in beheer van het Goois Natuurreservaat en is speciaal voor kinderen aangelegd. Vol met leuke natuurlijke elementen om je heerlijk te vermaken!

Bussumerheide & ’t Bluk – Laren
Hoe heerlijk is het om in de winter de heide in ’t Gooi te zien veranderen. Kom en geniet na je wandeling heerlijk van koffie en chocomel in ’t Bluk. 

Tafelberg – Blaricum
De heide waar Restaurant de Tafelberg aan ligt is een uniek natuurgebied, met de schaapskooi op loopafstand.

Lees in onze blog nog met 10 leuke boswandelingen met kinderen in 't Gooi!

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs