De Tafelberg is nu De Eendracht Blaricum

17 januari 2024
Wij komen al jaren graag bij Restaurant de Tafelberg, nu is dat onderdeel geworden van de Eendracht-familie. Dit was al een tijdje het geval, maar nu is ook de naam gewijzigd. Wij gingen de veranderingen beoordelen...
Restaurant de Tafelberg heet nu De Eendracht Blaricum
Restaurant de Eendracht in Blaricum ligt pracht aan de hei en vlakbij de Schaapskooi. Een perfecte plek om met de kinderen naar toe te gaan. Hier kunnen zij uitgebreid hutten bouwen, op de hei spelen, wandelen en bomen klimmen.



Kindvriendelijk

Het is een fijne en kindvriendelijke plek, omdat kinderen hier de ruimte hebben om lekker te spelen. Ook de bediening is bijzonder vriendelijk, ook naar de kindjes toe. 



Kindermenu

Speciaal voor de kinderen is er een menu met bijvoorbeeld een kinder burger, broodjes met hagelslag, kaas of jam en om te drinken hebben ze verse smoothies en huisgemaakt ice tea. Een aanrader volgens onze Kidsproofreporters :-)



Mooie gerechten

Op de kaart staan voor volwassenen ook heerlijke gerechten en er is een ruime keuze. Of je nu houdt van vers brood, een mooie salade of graag vis eet, er is keuze genoeg.



Wat dacht je van een lekkere grote hamburger met alles erop en eraan op een knapperig broodje?



Pizzaoven

Voor de pizza-liefhebber is er een speciale gigantische houtoven geplaats die de lekkerste pizza's bakt. Ook hier is een ruime keuze aan smaken en ingrediënten!



Groot terras aan de hei

Wij hadden het die dag niet zo getroffen met het weer, maar op mooie dagen kun je hier uitgebreid genieten op het grote terras. Er zijn verschillende tafels en zitjes waar je uitkijkt over de hei. 



Speeltoestellen en buitenspelen

Dus als de kinderen fijn aan het spelen zijn, kun jij nog nagenieten met een drankje en kijk je uit over het speelgebied. Wel zo'n prettig idee ;-)



Er is een klimtoren en glijbaan en vergeet niet met mooi weer om een bal, frisbee of ander spel mee te nemen. Hier hebben de kinderen alle ruimte!

Meer info over Restaurant De Eendracht >>>

Veel plezier!

Liefs,
Maud en de kids


Tip: kijk in onze Uitagenda voor dagelijkse uittips in 't Gooi en omgeving