Speeltuinen die weer open zijn in 't Gooi

8 maart 2022
De speeltuinen in 't Gooi zijn ook weer open, of ze openen binnenkort de poort. Bekijk hier de openingsdagen per speeltuin in 't Gooi. Welke is jouw favoriet?
speeltuinen in 't Gooi weer open

Speeltuinen in 't Gooi weer open

De speeltuinen in 't Gooi gaan weer open. Enkele speeltuinen waar je weer heen kunt, vind je hieronder! Let op: de data kunnen veranderen en/of opnieuw wijzigen, dus houd altijd de website van de speeltuin of het park goed in de gaten. Boven zijn bij de speeltuinen extra maatregelen van toepassing en soms wijken de openingstijden af. Lees voor je bezoek dus altijd eerst even de voorwaarden!


Speeltuin in Weesp vernieuwd!

Vanaf 3 april kunnen kindjes uit de buurt van de speeltuin in Weesp weer heerlijk buitenspelen in Speeltuin Don Bosco. De speeltuin is vernieuwd en ook interessant gemaakt voor iets oudere kinderen, dus kids van 8 jaar en ouder kunnen zich hier ook weer prima vermaken. Zijn jullie ook zo benieuwd? Wij kunnen niet wachten :-). 

Speeltuin Heidezicht in Bussum

In Bussum kunnen de kindjes het hele jaar door spelen in de speeltuin van Heidezicht. Heerlijk aan de hei, waar je voorafgaand ook fijn kunt wandelen. Heidezicht heeft een perfect terras waar je geniet van allerlei lekkers! Het theehuis Heidezicht  is echt een aanrader! Wij kunnen in ieder geval niet wachten om op te terras te ploffen, laat dat voorjaars zonnetje maar schijnen!



Speelpark Oud Valkeveen

Ook het speelpark in Naarden gaat vanaf 26 maart weer open voor het nieuwe seizoen 2022. We zijn al jaren dol op Speelpark Oud Valkeveen en een abonnement is dan ook echt een aanrader! Dat heb je er zo uit. Zien we je daar? 

Speelbos 't Laer

Tussen Hilversum een Baarn vind je het speelbos, waar je met de kinderen midden in de natuur kunt spelen. Heb jij thuis echte avonturiers? Dan is dit de perfecte speelplek voor jullie. Er is van alles te ondekken en er zijn veel leuke natuurlijke speelelementen. De waterpomp zorgt ook altijd voor veel pret bij de kinderen. Rondom het speelbos staat een omheining van hout waardoor je kinderen niet zomaar weg kunnen. Je betaalt geen toegang, er is dan ook geen toezicht en er zijn geen extra faciliteiten.

Speelbos 't Laer blijft een feest voor kinderen.



Erfgooiersspeeltuin in Hilversum

Een van onze favoriete speeltuinen in Hilversum blijft toch wel de Erfgooiersspeeltuin in Noord. Lekker groot, met mooie speeltoestellen en een stukje speelbos achterin met klimtoestellen en een tokkelbaan. Vanaf 1 april gaan de poorten weer open. Tip: op 17 & 18 april hebben ze traditiegetrouw een speurtocht, waarbij de kinderen eieren kunnen zoeken. Houd hun facebookpagina in de gaten waar je eenvoudig je tickets reserveert! Zodra we meer informatie hebben, laten we het weten.

Speeltuin de Eekhoorn in Kortenhoef gaat weer open!

Speeltuin de Eekhoorn is ook een fijne plek voor veel kinderen. De openingsdatum moet ik jullie nog even schuldig blijven, maar laat ik weten zodra deze bekend is. Voor actuele informatie en openingsdagen en tijden (dit kan dus veranderen), kun je ook hun facebookpagina in de gaten te houden!

Speeltuin de Zoutkeet in Hilversum gaat ook weer open!

Speeltuin de Zoutkeet in Hilversum gaat ook weer open: YAHOO...! Daar gaan veel ouders en kinderen in Hilversum Zuid blij van worden. Vanaf zaterdag 9 april is de Zoutkeet weer open voor alle kindjes! Dan mag er weer geklommen en geslingerd worden. Met mooi weer genieten de kinderen hier heerlijk in de grote zandbak met de waterpomp.
Meer info >>>



Natuurspeeltuin 's Graveland

Het bekende speelnatuur van Natuurmonumenten naast Café Brambergen is al open. Dat is genieten geblazen voor zowel de kinderen als jijzelf als ouder, want je kunt hier heerlijk neerstrijken op het terras van Café restaurant Brambergen. Kinderen blij, ouders blij! 

Speeltuin in Baarn opent na winterseizoen

De speeltuin in Baarn gaat op 1 april open en dat is geen grapje. Komen jullie de nieuwe staande wipwap uitproberen? Van april tot oktober zijn zij open van maandag tot en met zaterdag van 13.30-17.00 uur. 

Speeltuin Ons genoegen in Laren

Vergeet ook niet de speeltuin in Laren op je lijstje met favorieten toe te voegen. Want bij Speeltuin Ons Genoegen is het ook heerlijk voor zowel de kinderen als de ouders. Een win-win dus :-)



Tip: Kijk hier voor meer leuke tips voor het hele gezin!




Naar de website