• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
De leukste musea & leerzame uitjes in 't Gooi
Musea & educatie

De leukste musea & leerzame uitjes in 't Gooi

Naar een leuk kindvriendelijk museum, elkaar voorlezen bij de bibliotheek of een leerzame speurtocht? Er is volop keuze voor kinderen in 't Gooi!

Dit zijn onze favoriete kindermusea en educatieve uitjes in 't Gooi.

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 41 resultaten
Pagina: 12
totaal 41 resultaten
Pagina: 12

Kindvriendelijk museum uitje in de regio 't Gooi

Zoek je een leuk museum om met kinderen te bezoeken? Op Kidsproof.nl vind je alle kidsproof musea in Nederland, op Kidsproof 't Gooi vind je alle kindvriendelijke musea in Hilversum, Huizen, Naarden, Bussum, Weesp, Laren, Loosdrecht en Baarn.

Kinderactiviteiten in kindermusea

Veel van deze kindermusea hebben speciaal voor kinderen een museum speurtocht, een speciale tentoonstelling, een rondleiding voor kinderen of een familierondleiding, een kinderatelier waar ze zelf aan de slag kunnen en leuke workshops kunnen volgen. Zo is een museum héél erg leuk voor peuters, kleuters, jonge kinderen en oudere kinderen!

Educatieve uitjes voor kinderen in de omgeving van Hilversum, Huizen en Bussum

Spelenderwijs leren: techniek, science, wetenschap, natuur, de wereld is één grote ontdekking voor kinderen. Op de regio 't Gooi zijn er veel organisaties die leuke en leerzame uitjes aanbieden.

Bibliotheken in de regio 't Gooi

In de bibliotheken in Hilversum, Huizen, Naarden, Bussum, Weesp, Laren, Loosdrecht en Baarn kun je meer dan alleen boeken lenen voor kinderen: er zijn speciale voorleesuurtjes, activiteiten voor kinderen, workshops voor kinderen en soms zelfs speciale kindervoorstellingen. Op Kidsproof 't Gooi vind je alle bibliotheken in de regio.