icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
Gymnastiek, yoga & turnen in Groningen
Gymnastiek & yoga

Gymnastiek, yoga & turnen in Groningen

Op zoek naar gymnastiek, turnen of yoga voor kinderen? In Groningen vind je een heleboel leuke verenigingen en clubjes.

Freerunning, kinderyoga, mindfullness, apenkooien, peutergym en meer!

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 16 resultaten
Pagina: 1
totaal 16 resultaten
Pagina: 1

Gymnastiek voor kinderen in de regio Groningen

Is gym het favoriete shoolvak van jouw zoon of dochter? Ook na school kun je verder gymmen bij een gymnastiekvereniging in de omgeving van Groningen, Haren en Roden. Tijdens gymnastiekles gaan kinderen de slag met de ringen, trampolines, het klimrek en misschien gaan ze wel apenkooien. Ook voor de allerkleinsten is er al peutergym en kleutergym.

Turnen voor kinderen in de omgeving van Groningen, Haren en Roden

Op zoek naar een fijne turnvereniging in Groningen, Haren, Roden, Zuidhorn, Hoogezand, Delfzijl, Zuidlaren en Winschoten? Wij hebben een heleboel leuke turnlessen voor kinderen verzameld. Alle onderdelen van het turnen komen daar aan bod. Van ringzwaaien tot flikflaks en van salto's maken tot de split.

Kinderyoga voor kinderen in de regio Groningen

Even helemaal zen! Tijdens een kinderyoga les gaan kinderen spelenderwijs aan de slag met yogabewegingen. Verschillende yogascholen in Groningen bieden ook ouder en kind yoga aan en peuteryoga. Tip: kijk ook eens naar mindfullness voor kinderen.

Wil jouw kind leren hoe je een salto maakt, de split doet of op je hoofd kunt staan? In de omgeving van Groningen, Haren en Roden kunnen kinderen dit allemaal leren tijdens gymles, turnles of kinderyoga. Op Kidsproof Groningen vind je alle leuke gymlessen, turnlessen en yogalessen voor kinderen in de omgeving van [8 plaatnamen].