• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
De leukste musea & leerzame uitjes in Groningen
Musea & educatie

De leukste musea & leerzame uitjes in Groningen

Naar een leuk kindvriendelijk museum, elkaar voorlezen bij de bibliotheek of een leerzame speurtocht? Er is volop keuze voor kinderen in Groningen!

Dit zijn onze favoriete kindermusea en educatieve uitjes in Groningen.

Filteropties

totaal 65 resultaten
Pagina: 123
totaal 65 resultaten
Pagina: 123

Kindvriendelijk museum uitje in de regio Groningen

Zoek je een leuk museum om met kinderen te bezoeken? Op Kidsproof.nl vind je alle kidsproof musea in Nederland, op Kidsproof Groningen vind je alle kindvriendelijke musea in Groningen, Haren, Roden, Zuidhorn, Hoogezand, Delfzijl, Zuidlaren en Winschoten.

Kinderactiviteiten in kindermusea

Veel van deze kindermusea hebben speciaal voor kinderen een museum speurtocht, een speciale tentoonstelling, een rondleiding voor kinderen of een familierondleiding, een kinderatelier waar ze zelf aan de slag kunnen en leuke workshops kunnen volgen. Zo is een museum héél erg leuk voor peuters, kleuters, jonge kinderen en oudere kinderen!

Educatieve uitjes voor kinderen in de omgeving van Groningen, Haren en Roden

Spelenderwijs leren: techniek, science, wetenschap, natuur, de wereld is één grote ontdekking voor kinderen. Op de regio Groningen zijn er veel organisaties die leuke en leerzame uitjes aanbieden.

Bibliotheken in de regio Groningen

In de bibliotheken in Groningen, Haren, Roden, Zuidhorn, Hoogezand, Delfzijl, Zuidlaren en Winschoten kun je meer dan alleen boeken lenen voor kinderen: er zijn speciale voorleesuurtjes, activiteiten voor kinderen, workshops voor kinderen en soms zelfs speciale kindervoorstellingen. Op Kidsproof Groningen vind je alle bibliotheken in de regio.