• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
 Alle clubs en verenigingen in Haarlem e.o!
Clubjes

Alle clubs en verenigingen in Haarlem e.o!

Een handig overzicht van alle leuke cursussen, clubjes, (buiten)sporten en creatieve workshops voor kinderen in en om Haarlem vind je in dit overzicht.

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 232 resultaten
Pagina: 1234567
totaal 232 resultaten

Zoek je een leuke sport of hobby voor je kind in de regio Haarlem?

In de omgeving van Haarlem, Hoofddorp en Heemstede is er heel veel keuze uit leuke sportclubjes & sportlessen voor kinderen: denk aan zwemles, voetbal, tennisles, hockey, ballet, dansles, musical, theater, gym/turnen, judo, karate, yoga en mindfulness voor kinderen. Wist je dat er ook al leuke lessen voor baby’s en peuters zijn? Denk aan peutergym, peuterdans, peuteryoga, babyzwemmen en muziek op schoot.

Ook zijn er in regio Haarlem heel veel creatieve workshops (naailes, knutselatelier, tekencursussen), muzikale lessen (zangles of leer een instrument: gitaarles, pianoles, blokfluitles) en bijvoorbeeld kookcursussen voor kinderen.

Is jouw kind gek op dieren, de natuur en buitenzijn? Dan kun je je aanmelden bij de scouting, bij de manege om te paardrijden, bij de watersportclub om te leren surfen of zeilen & meer.

Alle leuke clubjes, lessen en workshops voor kinderen in de omgeving van Haarlem, Hoofddorp en Heemstede

Op Kidsproof Haarlem vind je alle leuke sporten en clubjes voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Haarlem, Hoofddorp, Heemstede, Bloemendaal, Velserbroek, IJmuiden, Nieuw-Vennep en Zandvoort!