Alle leuke (sport)clubs van Haarlem en omgeving!

Alle leuke (sport)clubs van Haarlem en omgeving!

Corona-Update: Helaas kan er een tijdje niet in groepsverband of bij clubs gesport worden. Lekker rondneuzen in deze categorie en kijken welke sport je straks wél wilt doen kan natuurlijk wel! Of kies een leuke hobbyclub; muziek, tekenen, koken... wat zal het worden?

Filteropties

TYPE CLUBJE
Leeftijd
Locatie
totaal 232 resultaten
totaal 232 resultaten

Zoek je een leuke sport of hobby voor je kind in de regio Haarlem?

In de omgeving van Haarlem, Hoofddorp en Heemstede is er heel veel keuze uit leuke sportclubjes & sportlessen voor kinderen: denk aan zwemles, voetbal, tennisles, hockey, ballet, dansles, musical, theater, gym/turnen, judo, karate, yoga en mindfulness voor kinderen. Wist je dat er ook al leuke lessen voor baby’s en peuters zijn? Denk aan peutergym, peuterdans, peuteryoga, babyzwemmen en muziek op schoot.

Ook zijn er in regio Haarlem heel veel creatieve workshops (naailes, knutselatelier, tekencursussen), muzikale lessen (zangles of leer een instrument: gitaarles, pianoles, blokfluitles) en bijvoorbeeld kookcursussen voor kinderen.

Is jouw kind gek op dieren, de natuur en buitenzijn? Dan kun je je aanmelden bij de scouting, bij de manege om te paardrijden, bij de watersportclub om te leren surfen of zeilen & meer.

Alle leuke clubjes, lessen en workshops voor kinderen in de omgeving van Haarlem, Hoofddorp en Heemstede

Op Kidsproof Haarlem vind je alle leuke sporten en clubjes voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Haarlem, Hoofddorp, Heemstede, Bloemendaal, Velserbroek, IJmuiden, Nieuw-Vennep en Zandvoort!