• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Kinderyoga De BloementuinTerug naar het overzicht

Ontspannen, genieten en helemaal jezelf kunnen zijn? Dat kan bij Kinderyoga de Bloementuin!
Kinderyoga is er voor iedereen. Je leert door Hatha yoga meer zelfvertrouwen en zelfbewustzijn te krijgen. Via yogahoudingen, oogoefeningen, ademhalingsoefeningen, massage, meditatie en visualisatie maak je een ontdekkingstocht met je lichaam en je denken.

Kinderyoga is geen wedstrijd; het gaat er juist om dat je kunt zijn zoals je bent. Dat je plezier hebt in de les is het allerbelangrijkste!

Geen grote groepen, want dan is er genoeg aandacht voor jou en voor de andere kinderen.

Yoga for the Special Child
naast reguliere kinderyoga heeft de Bloementuin als specialisatie yoga voor kinderen met een speciale zorgvraag. Zoals down syndroom, Cerebrale Parese, ADHD, Autisme, hooggevoeligheid/hoogbegaafdheid en kinderen met leerproblemen. Yoga for the special child wordt zowel individueel als in groepsles aangeboden en kan zowel in de yogastudio als op (thuis) locatie worden gegeven.

Wil jij weten waarmee yoga jou kan helpen en wat er tijdens een les gebeurt? Volg dan een proefles en kijk op de site van Kinderyoga de Bloementuin! Klik via onderstaande link door!

Kinderyoga De Bloementuin

St.Jorisveld 1
2023 GD Haarlem
Openingstijden Voor Lestijden, zie website. Prijs 10 lessenkaart voor €90,- (12 weken geldig) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ga op avontuur met mooie zomerboeken deze vakantie!

Ga op avontuur met mooie zomerboeken deze vakantie!

Geef je kind één van deze leuke zomerboeken cadeau. Heerlijk voor de zomerdagen thuis, óf voor rust op de achterbank onderweg naar je vakantie-adres!

Bestel een leuk zomerboek!