• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Frame schaatsenTerug naar het overzicht

Dé manier voor kinderen met een beperking om met schaatslessen mee te kunnen doen
Met drie moderne frames in het bezit, biedt IJsbaan Haarlem de mogelijkheid voor kinderen met een beperking om nu ook heerlijk en veilig het ijs te kunnen betreden. En met enkele instructeurs van Kras Sport getraind in het lesgeven van frame-schaatsen, wordt het ook voor kinderen met een beperking een geweldige winter op de ijsbaan.


Schaatsen doe je samen

Samen schaatsen is de sleutel, want het frame-schaatsen zijn geen aparte schaatslessen, integendeel. Hij of zij met een frame doet gewoon mee aan onze bestaande reguliere schaatslessen. Hoe leuk is dat?


Wat is een schaatsframe 

Een schaatsframe is een frame met een zitje, een stuur en drie ijzers. Ook als je niet zelfstandig kunt staan of bewegen, kun je hiermee glijden over het ijs: je zit stevig op het frame, zet je af met spikes onder je voeten en daar ga je! Dankzij dit coole sporthulpmiddel kunnen ook kinderen met een motorische beperking, weinig energie of minder goede balans het échte schaatsgevoel ervaren, zonder te vallen of erg vermoeid te raken.

Interesse in samen leren schaatsen? Klik door naar de website van Kras Sport of neem contact op

Kras Sport

IJsbaanlaan 2
2024 AV Haarlem
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ga op avontuur met mooie zomerboeken deze vakantie!

Ga op avontuur met mooie zomerboeken deze vakantie!

Geef je kind één van deze leuke zomerboeken cadeau. Heerlijk voor de zomerdagen thuis, óf voor rust op de achterbank onderweg naar je vakantie-adres!

Bestel een leuk zomerboek!