• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Ouder-kind (wobbel) YogaTerug naar het overzicht

Quality time met je kind: Van baby/peuter Wobbel yoga tot Family circus met kids tot 12 jaar!
Studio Mamaflow verzorgt voor ouders met hun kinderen 'Happy flow';
Een moment van echte quality time met je kind, voor jullie samen! Waarbij je beweegt, plezier maakt en vooral geniet van het samenzijn met elkaar.

Onderstaande workshops worden een zaterdag en een zondag per maand gegeven, je kunt je per keer op de website aanmelden.

- BABY YOGA Voor kindjes
vanaf 4 maanden tot wanneer je kindje gaat lopen. Baby’s worden gestimuleerd om hun eigen lichaam beter te leren kennen door middel van verschillende spelletjes. Juf Sacha neemt je mee op ontdekkingstocht met je baby, zodat je nadien ook weer nieuwe ideeën hebt om thuis toe te passen. 

- DREUMES WOBBEL YOGA
Zodra je kindje 1 jaar is mag je doorstromen van de baby yoga naar deze leuke muzikale les. Juf Annemarieke maakt er telkens weer een feest van met verschillende muziekinstrumenten en haar mooie stem. In deze les wordt het Wobbelboard op een rustige manier geïntroduceerd.

- PEUTER WOBBEL YOGA
Het Wobbelboard staat centraal. De Wobbel is op de gekste manieren te gebruiken, waarbij de fantasie van je peuter geprikkeld en uitgedaagd wordt. Super leuk om samen met je peuter ( 2 tot 4 jaar) van elkaar te genieten, te lachen en op yoga avontuur te gaan.

- KLEUTER WOBBEL YOGA
Bij de Kleuter wobbel Yoga ligt de uitdaging op het gebied van het Wobbelen en balanceren nog net wat verder dan bij de peuterles. In deze lessen komen de dieren-yogahoudingen steeds meer aan bod.

- FAMILY CIRCUS YOGA
In duo’s (volw.+kind) leer je de basistechnieken van Family Circus Yoga. Naast veilig vliegen leer je andere adembenemende circus yoga poses waarbij je gebruik maak van elkaars kracht en kwaliteit. Je bouwt spierkracht op en traint je aandachtsspier. Je zal versteld staan wat je samen met elkaar kan bereiken. Laat je niet afschrikken als ouder door het woordje acrobatiek, je bent er vooral als ondersteuning voor je kind om hem of haar te laten schitteren!

Tip: Studio mamaflow staat bekend om haar begeleiding tijdens zwangerschap en bevalling. Je kunt er ook terecht voor yoga voor wolwassenen en diverse massages.

Mamaflow

Zaanenstraat 18 (1 hoog)
2022 CP Haarlem
Prijs €15 per keer Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ga op avontuur met mooie zomerboeken deze vakantie!

Ga op avontuur met mooie zomerboeken deze vakantie!

Geef je kind één van deze leuke zomerboeken cadeau. Heerlijk voor de zomerdagen thuis, óf voor rust op de achterbank onderweg naar je vakantie-adres!

Bestel een leuk zomerboek!