Kraantje LekTerug naar het overzicht

Onderaan de duinen in Overveen vind je familierestaurant Kraantje Lek. Fijne plek in prachtig gebied!
Aan de voet van het steile duin De Blinkert vind je restaurant Kraantje Lek. Hier kun je in Oudhollandse sferen lunchen, pannenkoeken eten en dineren met het hele gezin. Sinds 1542 zijn de witte herberg en de holle boom een begrip in de regio. In 2020 is het oude Kraantje Lek helemaal opgefrist, gerenoveerd en in een moderner jasje gestoken met een nieuw interieur, terras en eigen menukaart.


Pannenkoekenhuis in de duinen

Kraantje Lek is een heerlijke plek om uit te rusten van een wandeling door landgoed Middenduin, Landgoed Elswout of Landgoed Koningshof. Kinderstoelen en kleurplaten zijn aanwezig.

Natuurlijke speeltuin bij Kraantje Lek

Kraantje Lek heeft ook de supertoffe speeltuin een make-over gegeven in 2020, jij kunt dus lekker even natafelen terwijl je kind lekker buiten speelt!

De ruimte is te huren voor verjaardagen en er zijn verschillende mogelijkheden om een kinderfeestje te vieren bij Kraantje Lek.

Lees meer en reserveer op de website, klik door met de roze button!

 

Kraantje Lek

Duinlustweg 22
2051 AB Overveen
Openingstijden Dagelijks van 10.00- 22.00 uur Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hero Kindercentra

Hero Kindercentra

Op wel 84 locaties in Haarlem en Spaarndam laat Hero Kindercentra kinderen op hun kinderdagverblijven, peuteropvang én BSO zich op hun eigen manier ontwikkelen en ontdekken wie ze zijn.

Lees meer over deze fijne BSO!