SportBSO de KickiesTerug naar het overzicht

Een naschoolse opvang gericht op sport en spel in de buitenlucht in Haarlem Noord
Sportfever is een sportieve naschoolse opvang voor kinderen vanaf 4 jaar tot 13 jaar met energie voor 10!

De locatie is gevestigd in het clubhuis van voetbalclub Haarlem Kennemerland en ligt naast het voormalig HFC Haarlem stadion. Een plek dus met veel historie.

Kom in aanraking met veel sporten

Op de Sportfever BSO komen kinderen spelenderwijs in aanraking met heel veel verschillende sporten. Leer de basistechnieken van hockey, surfen, dansen, honkbal, tennis, rugby, paardrijden en nog veel meer sporten!

Bij Sportfever werken gekwalificeerde medewerkers met een pedagogisch diploma en een Verklaring Omtrent Gedrag. En niet geheel onbelangrijk: de medewerkers van de Sportfever hebben, vanzelfsprekend, allemaal een sportopleiding afgerond.

Mentorgroepen

Bij Sportfever wordt gewerkt met mentorgroepen. De kinderen weten welke pedagogisch medewerker hun mentor is en weten dat als er iets is, zij bij hen kunnen aankloppen. Andersom houden de mentoren hun pupillen ook extra goed in de gaten. Een vertrouwd idee!

Neem voor meer informatie over deze vorm van BSO contact op met Jimmy Kelder, gebruik de 'mail' button op deze pagina of neem telefonisch contact op.

Sportfever

Sportweg 8A
2024 CN Haarlem
Openingstijden Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag 13.00-18.30
Woensdag 11:30-18:30
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs