icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Cool After SchoolTerug naar het overzicht

Sportieve buitenschoolse opvang in Haarlem Zuid
Cool After School is een buitenschoolse sportopvang die gezonde en verantwoorde kinderopvang aan basisschoolleerlingen van 4 tot en met 12 jaar in de omgeving Haarlem-Zuid biedt. Belangrijke waarden van Cool After School zijn plezier, vertrouwen en veiligheid. De kinderen leren er om op een plezierige manier met elkaar om te gaan, samen te sporten en te spelen en respect voor zichzelf en elkaar te hebben.

Cool After School biedt kinderen een breed en gevarieerd sport- en spelaanbod aan, waardoor zij op jonge leeftijd al met verschillende sporten en spellen in aanraking komen. Er wordt bij voorkeur in de buitenlucht gesport. De locatie op het terrein van Hockeyvereniging Saxenburg leent zich daar uitstekend voor! Uiteraard worden de activiteiten aangepast naar leeftijd en competentie van het kind. 

Wat biedt Cool After School

- Professionele en persoonlijke aandacht
- Activiteiten in kleinschalige groepen
- Ieder kind krijgt vanaf het begin een mentor
- Naast de dagelijkse overdracht vind er een jaarlijks gesprek tussen mentor en voogd plaats.

Openingstijden

Cool After School is 52 weken per jaar geopend op maandag tot en met vrijdag. Op reguliere schooldagen is de BSO geopend vanaf het moment dat de school uit is tot 18:30 uur en op vakantie- en studiedagen van 7:30 uur tot 18:30 uur.

Meer weten of kennis maken? Klik door naar de website van Cool After School.

Cool After School

Boerhaavelaan 47
2035 RB Haarlem
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hero Kindercentra

Hero Kindercentra

Op wel 84 locaties in Haarlem en Spaarndam laat Hero Kindercentra kinderen op hun kinderdagverblijven, peuteropvang én BSO zich op hun eigen manier ontwikkelen en ontdekken wie ze zijn.

Lees meer over deze fijne BSO!