• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Veelzijdig SpaarnwoudeTerug naar het overzicht

Van mountainbiken tot kinderfeestjes vieren en nog veel meer: Dit die je allemaal in Spaarnwoude Park!
Lekker even de stad uit; daar heeft iedereen wel eens behoefte aan! Gelukkig hebben wij een fantastisch natuur- en recreatiegebied in de buurt; Spaarnwoude Park. Hier kun je heerlijk wandelen, fietsen, skeeleren, watersporten en meer!

Dynamique

Kom hier voor stoere activiteiten, vakantiekampen en actieve kinderfeestjes! Je kunt komen boogschieten, mountainboarden, vlotten bouwen en erop varen, een sloepje huren en nog meer stoers! 

Paintball Spaarnwoude 

Van de ervaren instructeurs van Paintball Spaarnwoude krijg je uitleg, kinderpaintguns en berschermende kleding. En dan ga je het bos in!  Jullie spelen verschillende spannende spellen onder begeleiding de instructeur. Ouders kunnen meekijken en foto's maken. 

Manege Spaarnwoude
Voor iedereen, van beginner tot gevorderd, is les op niveau bij deze mooie grote Manege Spaarnwoude in Halfweg. Het recreatiegebied heeft fijne ruiterpaden waar de manege natuurlijk gretig gebruik van maakt. De manege verzorgt ook gezellige kinderfeestjes en zomerkampen.

Boerderij Zorgvrij
Spinnen eng? Welnee! En al die andere kriebel- en kruipbeestjes evenmin. Dat ontdekken kinderen tijdens de speurtocht door het spinnenbos. De spelletjes, opdrachten en materialen zitten in een rugzak die je bij de balie van boerderij Zorgvrij ophaalt. Dit is slechts een van de leuke activiteiten bij deze boerderij. Er is zo veel te doen, altijd een bezoekje waard!

Mountainbiken
Op de uitzichtheuvels is een speciaal parcours aangelegd voor mountainbikers. Het parcours bevat kleine klimmetjes, pittige afdalingen, houten bruggetjes, schelpenpaadjes en gras. Er zijn speelse routes gemaakt, ook voor beginners en kinderen. De paden worden onderhouden door vrijwilligers van MTB-Spaarnwoude. Wil je meer weten over deze vereniging, 

Modelbouwvreniging 't Y
De vereniging heeft de beschikking over een mooie spoorbaan van ongeveer 600 meter lang. Je kunt hier kinderfeestjes vieren (mail om naar de mogelijkheden te vragen) en van april t/m september kan er iedere zondag (weersafhankelijk) tegen een kleine vergoeding een ritje gemaakt worden in de trein achter een elektrische locomotief of een stoomlocomotief!

Spaarnwoude Park

Genieweg 46
1981 LN Velsen-Zuid
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ga op avontuur met mooie zomerboeken deze vakantie!

Ga op avontuur met mooie zomerboeken deze vakantie!

Geef je kind één van deze leuke zomerboeken cadeau. Heerlijk voor de zomerdagen thuis, óf voor rust op de achterbank onderweg naar je vakantie-adres!

Bestel een leuk zomerboek!