Street Jump HaarlemTerug naar het overzicht

Kom Jumpen in het Grootste Indoor Trampoline park van Haarlem en omstreken!
Street Jump Haarlem is het grootste indoor trampolinepark in de omgeving, gevestigd in de Tetterodehal te Overveen. Jumpen is van de ene naar de andere trampoline springen.

Met meer dan 50 trampolines verdeeld over 10 verschillende area’s en activiteiten biedt Street Jump Haarlem plezier voor jong & oud. Speel onder andere een potje trampoline trefbal, leer te gekke tricks of blijf het langste staan op de Jump-Twister (denk aan 'wipe out' van tv!).

Enkele van de andere area's zijn;
- Dunk area
-Tumbling lane
-High Performance Wall 
-Ninja Parcours

Het jumpen is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Voor de jongere kinderen is er de 'mini jump' op woensdag- en vrijdagmiddag en in het weekend op zaterdag- en zondagochtend. Moe van het jumpen of wil je alleen kijken? Ga dan lekker zitten in de horeca met uitzicht over het trampoline park en geniet van de uitgebreide kaart met drinks & bites.

Kom eens een uur lekker 'free jumpen' of vier hier een te gek kinderfeestje!
Klik door naar de webiste of neem contact op per telefoon of mail!

Kidsproof was bij de opening van Street Jump, en wat vonden onze kids het gaaf! Kijk voor een impressie:TIP: Ken je ons zusje Kidsproofvakantie.nl al? Hier vind je te gekke, originele, kindvriendelijke vakantie adressen in Nederland!

Street Jump Haarlem

Tetterodeweg 15d
2051 EG Overveen
Openingstijden Zie website Prijs Vrij jumpen 1-uur € 10,50
Vrij jumpen 2-uur € 15,50
Vrij jumpen extra uur €5
Mini jump € 7,95
5 rittenkaart € 49,95
10 rittenkaart € 89,95

Jump Sokken (verplicht) € 2,50
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vier een filmfeestje!

Vier een filmfeestje!

Een verjaardag vieren bij Pathé Haarlem is leuk! De jarige en de gasten worden persoonlijk ontvangen, de jarige krijgt natuurlijk een cadeautje. Ook de stoel van de jarige Job of Jet is extra feestelijk aangekleed!

Vraag een filmfeestje aan!