Glow Mini-Golf HaarlemTerug naar het overzicht

Spectaculaire, interactieve Glow In The Dark Mini-Golf in Haarlem/ Overveen (In de hal van Street Jump)

Glow Mini-Golf: midgetgolf in blacklight

Glow Mini-Golf Haarlem is een superspannende variatie op midgetgolf. Hier speel je minigolf in een magische blacklight omgeving, vol verrassingen en obstakels. Een donkere wereld waarin 12 holes zijn voorzien van neonlicht, en dit alles met een extra dimensie van interactieve banen! Hierbij kun je denken aan de wankelbaan of aan de loopingbaan.

Voor aanvang krijg je alles wat je nodig hebt: een bal, een golfstick en natuurlijk pen en papier om de score bij te houden. Vervolgens stap je een magisch decor binnen en speel je een rondje midgetgolf in een waanzinnige omgeving. Over een rondje doe je, afhankelijk van de groepsgrootte en ervaring, ongeveer 40 minuten.


Kinderfeestje bij Glow Mini-Golf Haarlem

Voor kinderfeestjes zijn er bij Glow Mini-Golf Haarlem allerlei mogelijkheden waaronder een Glow in the Dark golf kinderfeestje, al dan niet gecombineerd met Jumpen bij Street Jump, dat in dezelfde hal is gesitueerd. Bij een kinderfeestje hoort ook lekkers: een gereserveerde tafel, onbeperkt limonade, een zakje chips en een cadeautje.

Klik door naar de website om je gezinsuitje of kinderfeestje te reserveren!

Glow Minigolf Haarlem

Tetterodeweg 15 D
2051 EG Overveen
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Palènpa Park weer open

Palènpa Park weer open

Het leukste huttenbouwdorp is weer open! Kom je gauw een mooie hut maken? Super leuk voor een uitje met gezin of een origineel kinderfeestje.

Reserveer je kavel!