Street Jump KinderfeestTerug naar het overzicht

Kom feestelijk jumpen in het Grootste Indoor Trampoline park van Haarlem en omstreken!
Street Jump Haarlem is het grootste indoor trampolinepark in de omgeving, gevestigd in de Tetterodehal te Overveen. Jumpen is van de ene naar de andere trampoline springen.

Heel veel trampolines en meer!

Met meer dan 50 trampolines verdeeld over 10 verschillende area’s en activiteiten biedt Street Jump Haarlem plezier voor jong & oud. Speel onder andere een potje trampoline trefbal, leer te gekke tricks of blijf het langste staan op de Jump-Twister (denk aan 'wipe out' van tv!).

Enkele van de andere area's zijn;
- Dunk area
- Tumbling lane
- High Performance Wall 
- Ninja Parcours

Het jumpen is geschikt voor kinderen v.a. 7 jaar. Voor de jongere kinderen is er de 'mini jump' op woensdag- en vrijdagmiddag en in het weekend op zaterdag- en zondagochtend. Moe van het jumpen of wil je alleen kijken? Ga dan lekker zitten in de horeca met uitzicht over het trampoline park en geniet van de uitgebreide kaart met drinks & bites.

Kinderfeestjes arrangementen

Boek een Jump-Party M (1uur), Jump-Party L (2uur) of Jump-Party XL (3uur)! Alle Jump-Party arrangementen zijn inclusief gereserveerde tafel met limonade en chips, een kadootje voor de jarige en de benodigde jumpsokken voor elke feestganger. Het feestje nog overgetelijker maken? Je kunt je feestje naar wens uitbreiden met friet, snacks, Street Jump verjaardagstaart of Street Jump cupcakes.


Combi met Glow Mini-golf

In dezelfde ruimte als de jumphal zit ook Glow Mini-golf Haarlem. Een spectaculaire omgeving waarin je interactief midgetgolf speelt in blacklight! 
Voor een kinderfeestje zijn leuke combi-arrangementen te boeken.

Mini-jump party

Ook kinderen onder 7 jaar kunnen hun feetsje vieren bij Street Jump Haarlem. Mini-Jump Party zijn kinderfeestjes voor kinderen van 2 tot en met 6 jaar.
Disco feest: Eén keer per maand verandert Street Jump van 19.00- 21.00 uur in een coole club met discolicht en muziek. Ook gaaf voor een feestje! 

Klik door naar de website voor meer informatie of neem contact op per telefoon of mail!

Street Jump Haarlem

Tetterodeweg 15d
2051 EG Overveen
Openingstijden Zie website Prijs Vanaf €14,45 per kind voor een feestje met 1 uur jumpen, incl sokken, limonade en chips Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Palènpa Park weer open

Palènpa Park weer open

Het leukste huttenbouwdorp is weer open! Kom je gauw een mooie hut maken? Super leuk voor een uitje met gezin of een origineel kinderfeestje.

Reserveer je kavel!