• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

JumpKids HaarlemmermeerTerug naar het overzicht

Vier je kinderfeestje bij JumpKids Haarlemmermeer en jump er met je vriendjes en vriendinnetjes op los!!
Bij JumpKids in Nieuw-Vennep vind je het nieuwste van het nieuwste op trampoline gebied. Deze voormalige tennishal is met bijna 2000m2, één van de grootste parken in Nederland!!

Vrij Jumpen

Lekker plezier maken op de trampolines en doen wat je wilt: springen op de trampolinevelden of salto’s oefenen op de lange trampolinebaan. Iedereen kan het! Wie van bewegen houdt en graag plezier maakt zal het geweldig vinden. Jong en oud en van elk niveau, je moet het echt eens proberen!
 

Stunt- en tricklessen

Wil je net als onze Jumpmasters jumpen? De coolste tricks, een front- en back?ip leren? 
Met de Stunts & Tricks lessen leer je gave stunts op en rondom de trampolines onder begeleiding van de professionele Jumpmasters. De lessen worden aangeboden voor kinderen vanaf 7 jaar en er geldt geen maximum leeftijd. Elke jumper is dus welkom.
Iedere woensdag en vrijdag is de les van 17.00 tot 18.00 uur.

Kinderfeestjes

Een kinderfeestje vieren in dit trampoline paradijs, daarvan springt je kind vast een gat in de lucht! Lekker jumpen, rennen, vliegen, springen op het grote trampolineveld! Of speel een partijtje dodgeball! Natuurlijk altijd met limonade en wat lekkers! Er zijn diverse mogelijkheden. Kies voor Party XL of Combi Party De Luxe (beide 1 uur) of ga helemaal los met de Party XXL (2 uur)! Er is ook een combi-mogelijkheid met het Speelkasteel

Jump naar de website voor meer informatie.

Nog meer leuke en originele kinderfeestjes vind je in onze Kinderfeestjes categorie!

Jump XL Haarlemmermeer

Fandango 15
2152 SJ Nieuw-Vennep
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ga op avontuur met mooie zomerboeken deze vakantie!

Ga op avontuur met mooie zomerboeken deze vakantie!

Geef je kind één van deze leuke zomerboeken cadeau. Heerlijk voor de zomerdagen thuis, óf voor rust op de achterbank onderweg naar je vakantie-adres!

Bestel een leuk zomerboek!