icon-closeLandelijk omniversum week 28-29
icon-closeLandelijk omniversum week 28-29

Goochelaar en jongleurTerug naar het overzicht

Geniet van de show en ga daarna zelf aan de slag met gave trucs!
Lars van der Meij is al meer dan 15 jaar goochelaar en jongleur. Met een hoop magie, jongleerkunsten en een flinke dosis humor heeft hij al vele kinderen en volwassenen mogen entertainen door heel Nederland!

Kindershow + workshop

De 50 minuten durende show begint met een flitsende jongleershow gevolgd door een interactieve, humoristische goochelshow van 30 minuten. Daarna worden de kinderen zelf een goochelaar in de workshop waarbij ze trucjes leren met elastiekjes, stiften en speelkaarten die ze ook mee naar huis mogen nemen. Ook is het mogelijk om ballonnen te vouwen in plaats van de goochelworkshop.

Podiumshow

Zoek je een gaaf optreden voor een feest of voor school? Lars doet ook podium optredens! De show begint met een korte flitsende jongleershow gevolgd door 30 minuten vol grappige en verbazingwekkende trucs die jong en oud versteld laten staan. De show is zeer interactief met veel humor tussendoor.

Klik door naar de website voor meer informatie!
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomer in de duinen!

Zomer in de duinen!

In de zomervakantie zijn er in Nationaal Park Zuid Kennemerland weer leuke excursies voor kinderen en gezinnen. Kom speuren naar sporen, uilenballen pluizen, ontdek welke dieren er in het Nationaal Park leven, maak een strandexcursie, doe een speurtocht en meer...

Naar de agenda